Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum va fi vremea pana la inceputul lunii octombrie

cum-va-fi-vremea-pana-la-inceputul-lunii-octombrie

In buletinul bilunar publicat marti, Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca vremea se va raci spre sfarsitul lunii septembrie, dar va ramane secetoasa in majoritatea regiunilor. Iata cum va fi vremea pana la data de 1 octombrie. Prognoza meteo a lunii septembrie evidentiaza evolutia temperaturilor si a precipitatiilor, in principalele regiuni ale tarii.


BANAT

Dupa primele doua zile mai calde ale perioadei de prognoza, temperatura aerului va marca o scadere accentuata. Astfel, temperaturile maxime vor scadea, in medie, de la valori de 27 ... 28 grade pana la 14 grade, iar media temperaturilor minime va scadea de la aproximativ 13 ... 15 grade pana la 7 ... 8 grade. Dupa data de 21 septembrie, maximele termice vor creste treptat, atingand aproximativ 28 ... 29 grade in intervalul 24 - 28 septembrie, apoi vor scadea usor.

Va ploua incepand din seara zilei de 19 septembrie, pana spre sfarsitul zilei urmatoare, iar cantitatile de apa vor putea depasi, pe arii restranse, 10 l/mp. Ploi de scurta durata sunt posibile si in jurul datei de 27 septembrie.

CRISANA

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data in primele zile ale intervalului, dar se va raci accentuat pe 20 septembrie, cand media maximelor termice va scadea spre 12...14 grade C. Ulterior va avea loc o incalzire usoara si treptata, astfel incat in intervalul 25 - 29 septembrie temperaturile maxime se vor situa, in medie, in jurul valorii de 27 grade, iar cele minime vor fi de aproximativ 14 grade.

Va ploua din seara de 19 septembrie pana in dupa-amiaza urmatoare, fiind de asteptat o medie a cantitatilor de apa in jurul a 10 l/mp. Trecator este posibil sa ploua si in 27 septembrie.

TRANSILVANIA

Vremea se va raci simtitor in 20...21 septembrie, scaderea cea mai accentuata a temperaturilor fiind la valorile maxime, care vor ajunge la o medie de sub 16 grade C. Apoi se va incalzi, temperaturile cele mai ridicate urmand sa se inregistreze intre 25 si 29 septembrie (maxime in jurul a 26 grade Celsius si minime de peste 10 grade Celsius, normale pentru aceasta perioada a anului).

Va ploua in 20 si 21 septembrie, iar cantitatile de apa vor putea depasi, pe arii restranse, 15...20 l/mp. in rest vor fi ploi putine si slabe, cu probabilitate mai mare de aparitie in jurul lui 27 septembrie.

MARAMUREs

Regimul termic diurn va marca o scadere accentuata pe 20 septembrie, cand media temperaturilor maxime va scadea de la 26 grade la aproximativ 14 grade. Ulterior vremea se va incalzi treptat de la o zi la alta, intre 26 si 28 septembrie se vor atinge din nou valori medii de 25 ... 26 grade C, dupa care va urma o racire usoara si treptata.

Va ploua incepand din seara de 19 septembrie, pana spre sfarsitul zilei urmatoare, iar cantitatile de apa vor putea depasi 10l/mp. in restul intervalului, vor fi ploi slabe, pe arii restranse.

MOLDOVA

Vremea va fi calda in primele doua zile, apoi valorile termice vor fi in scadere accentuata, astfel incat pe 21 septembrie maximele vor cobori, in medie, spre 16 grade, iar minimele se vor apropia de 7 grade. in urmatoarele zile un nou proces de incalzire va determina cresterea temperaturilor, pana la medii de aproximativ 26 grade ale maximelor diurne si circa 13 grade ale minimelor nocturne. Dupa data de 29 septembrie, regimul termic va marca o scadere usoara de la o zi la alta.

Va ploua din dupa-amiaza zilei de 20 septembrie pana in seara urmatoare, cantitatile de apa urmand sa se situeze, in general, sub 10 l/mp. in restul intervalului, vor fi ploi slabe, pe arii restranse.

DOBROGEA

Valorile termice maxime se vor mentine constant in jurul a 25 grade in primele zile ale perioadei de prognoza, dar in data de 21 septembrie vor marca o scadere spre 18 grade C. Ulterior vremea se va incalzi din nou spre temperaturi maxime situate, in medie, in jurul valorii de 25 grade si minime de circa 15 grade.

Va ploua in 20 si 21 septembrie, in general slab cantitativ, iar in rest probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa.

MUNTENIA

Vremea va fi calda in primele zile, cu maxime de 25-27 grade, dar se va raci pe 21 septembrie. Apoi, pana spre 28 septembrie, temperatura aerului va urca treptat spre valori de 28 grade (caracterizand o vreme calda pentru aceasta perioada), ulterior scazand usor de la o zi la alta pana la sfarsitul intervalului de prognoza.

Va ploua in data de 20 septembrie, pana spre jumatatea zilei urmatoare, dar ploile vor fi in general slabe cantitativ. in restul intervalului, probabilitatea de aparitie a ploilor va fi foarte redusa.

OLTENIA

Dupa primele doua zile mai calde ale intervalului de prognoza, va urma o racire, iar temperaturile maxime vor scadea, in medie, cu aproximativ 6 grade Celsius. Dupa 22 septembrie vremea se va incalzi din nou, devenind calda pentru aceasta perioada si se vor atinge medii termice de 28 grade ziua si 14 grade noaptea. O usoara tendinta de racire este de asteptat abia spre sfarsitul perioadei de prognoza.

Va ploua in data de 20 septembrie, in general slab cantitativ, iar in restul intervalului probabilitatea de aparitie a ploilor va fi foarte redusa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016