Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Ciolos are un posibil contracandidat in cursa pentru mandatul de comisar european pe Agricultura

dacian-ciolos-are-un-posibil-contracandidat-in-cursa-pentru-mandatul-de-comisar-european-pe-agricultura

Portofoliile viitorilor comisari europeni vor fi negociate peste sase zile, pe 16 iulie.


Considerat favorit sa-si pastreze mandatul de comisar european pentru agricultura, Dacian Ciolos se pare ca va trebui sa-si dispute acest post cu un contracandidat la fel de puternic, in mediile de la Bruxelles vehiculandu-se informatia ca si fostul ministru spaniol al agriculturii, Miguel Arias Canete, ar fi un pretendent pentru acest mandat.
 
Deocamdata, ascesta este principalul favorit in cursa pentru desemnarea viitorului reprezentant al Spaniei in Comisia pentru Agricultura, dar se vorbeste ca acesta ar tinde mai sus, la mandatul de comisar european in acest domeniu.  Din partea Spaniei nu a venit inca  niciun semnal oficial in acest sens, pana la acest moment Romania fiind singura tara care a cerut sa ii fie atribuit un nou mandat de comisar european pentru Agricultura.
 
In Romania, aproape ca a devenit certitudine o noua nominalizare a lui Dacian Ciolos pentru un nou mandat, acesta declarand cu ceva timp in urma ca respecta munca celor care trebuie sa negocieze un portofoliu important de comisar pentru Romania si ca ca va face public cand va veni momentul, daca isi mai doreste un nou mandat de comisar european.
 
„Cand va veni momentul, o sa pot sa va spun un punct de vedere si asupra acestui lucru. Deocamdata, cum ati observat si dumneavoastra, cel care vorbeşte este premierul, sunt reprezentantii Romaniei si, daca va fi cazul sa vorbesc si eu, o sa vorbesc. Deocamdata, respect munca celor care trebuie sa negocieze un portofoliu important de comisar pentru Romania. Pe de alta parte, mi se pare important, intr-un mod foarte pragmatic, inainte de a vorbi, sa vedem cine va fi presedintele desemnat al Comisiei Europene, pentru ca presedintele desemnat este cel care repartizeaza portofoliu si cu care se discuta aceste lucruri” declara la acea vreme Ciolos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acesta detine functia de comisar european din 2009, de atunci pana in prezent castigand apreciere pe plan european, fiind poate cel mai bine vazut roman la nivelul Comisiei Europene.
 
Inca de la inceputul mandatului, fermierii din Marea Britanie si-au exprimat aprecierea fata de el, ulterior sindicate ale fermierilor din Franta si alte state din UE, laudandu-i calitatile si apreciind ca este cea mai potrivita persoana pentru a detine portofoliul agriculturii la nivelul Comisiei Europene.
 
In mod special, a fost apreciat modul in care a discutat atat cu fermierii cat si cu organizatiile acestora care sunt reprezentative pe plan european, mod prin care a demonstrat deschiderea la dialog dar si dorinta de a asculta toate problemele si a incerca rezolvarea lor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016