Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Din ianuarie, fermierii vor putea sa foloseasca mai multe vouchere pentru achizitionarea de tractoare prin programul RABLA

din-ianuarie-fermierii-vor-putea-sa-foloseasca-mai-multe-vouchere-pentru-achizitionarea-de-tractoare-prin-programul-rabla

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anuntat ca de anul viitor cei care doresc sa achizitioneze tractoare prin Programul Rabla vor putea folosi cate trei vouchere, dupa modelul aceluiasi program pentru masini. Potrivit ministrului, voucherele eliberate de Administratia Fondului pentru Mediu in 2011 raman valabile pana cel mai tarziu in 23 noiembrie. Programul RABLA pentru tractoare va fi reluat in ianuarie 2012.


"Programul Rabla pentru tractoare, care ii intereseaza foarte mult pe agricultori, a pornit in 12 septembrie. Deocamdata trebuie sa il intrerupem la sfarsitul lunii noiembrie pentru ca e vorba de bugetul pe anul acesta, dar din 15 ianuarie repornim programul. Noi dorim anul viitor sa introducem acea posibilitate cum e la Rabla pentru masini, si o spun in premiera, ca sa cupleze trei vouchere. Daca preda trei tractoare vechi sau cineva care preda un tractor vechi, dar nu are bani sa cumpere unul nou, poate sa le vanda la cineva care foloseste doua - trei vouchere si atunci nu mai e 17.000de lei, ci de trei ori 17.000 lei si atunci e aproape pretul unui tractor mic - 65.000 lei", a explicat Laszlo Borbely.

Ministrul a aratat ca prin Programul Rabla pentru tractoare cei care detin un tractor sau alte mijloace auto-propulsante, cum ar fi combinele, pot sa le predea si primesc in schimb un tichet valoric de 17.000 de lei. Laszlo Borbely a precizat ca acest program este popular, intrucat a fost pornit de anul trecut. "insa am asteptat un raspuns de la UE daca este ajutor de stat sau nu si acum am primit raspunsul si am repornit programul", a spus ministrul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit acestuia, pana acum au fost depuse sapte documentatii pentru predarea de tractoare, dar nu a fost eliberat niciun voucher, intrucat se fac verificari. "Dar singur ca, anul viitor, vor fi mult mai multe. Pentru anul viitor cuplam voucherele", a sustinut Laszlo Borbely. El a prezentat, vineri, Programul Rabla pentru tractoare intr-o reuniune a Asociatiei Agricultorilor Maghiari din judetul Mures.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016