Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Directorii din MADR, selectati pe baza de teste de inteligenta si de management

directorii-din-madr-selectati-pe-baza-de-teste-de-inteligenta-si-de-management

Ministrul Irimescu spune ca va aplica acelesi metode folosite si la Comisia Europeana pentru a alage noii directori si ca numarul acestora va fi redus.


In MADR bate vantul schimbarii, noul ministru anuntand inca din primele zile de la investire ca doreste sa optimizeze organigrama si sa ii inlocuiasca din posturi pe functionarii uc functii inalte care nu si-au facut treaba asa cum trebuie.
 
Subiectul a fost din nou abordat in cadrul unui interviu pe care Achim Irimescu l-a acordat pentru Agerpres, ocazie cu care ac esta a precizat ca vrea mai putini directori si directori adjuncti in minister si ca selectarea celor care vor fi numiti in aceste functii se va face inclusiv pe baza unui test de inteligenta.
 
„Vreau sa mai usurez organigrama din minister, sa nu mai am o armata de directori generali adjuncti, directori si asa mai departe. Nu am un procent anume de reducere, dar in mod sigur o voi usura. Adica, mergem pe eficienta. Unde s-a creat o directie de dragul de-a avea un director, clar voi renunta” a declarat ministrul, citat de Agerpres.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Intrebat despre schimbarile pe care le-a facut pana acum in acest sens, acesta a mai precizat ca „deja am eliminat un post de secretar de stat si am ramas doar cu trei. L-am numit pe Sorin Radu si in viitor vom vedea ce se va mai intampla. Am schimbat directorul general la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, l-am numit pe Andrei Szakal. L-am adus ca si consilier al meu pe Miron Moldovan, care a mai lucrat in minister, la buget, si care deja a descoperit niste lucruri care m-au socat. De asemenea, l-am numit pe domnul Dan Gherghelas (fost director general al APIA, consilierul meu pe Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si industrie alimentara, adica pe portofoliul doamnei secretar de stat Simona Man, dar este consilierul meu, pentru ca vreau sa urmaresc sectoarele cu sensibilitati. Si ANPA are foarte multe probleme. Am numit si un nou secretar general, pe Rela Stefanescu”.
 
Achim Irimescu spune ca astfel de schimbari vor fi operate si in teritoriu, situatia de aici urmand a fi analizata dupa finele lunii ianuarie cand se intentioneaza sa se finalizeze modificarile la nivelul organigramei centrale.
 
„Nu am intrat inca in teritoriu, dar, pe masura ce pun directori capabili aici, voi analiza si in teritoriu. Sigur, sunt si directori foarte buni care au reusit sa supravietuiasca si altii buni care au fost dati in planul doi sau trei si pe care incercam sa-i recuperam. Sunt oameni de calitate in sistem, care trebuie adusi la suprafata. Eu nu comentez cum au fost pusi unii sau altii. Nu conteaza cu ce vii in spate, nu am probleme cu politicul, important este ca oricine sa poata veni la concurs. Asta este ideea. Si directorii actuali si oricine doreste. Voi da test ca la Comisia Europeana. Eu am dat test pe inteligenta, pe management, deci merg exact ca la Comisia Europeana”, a mai precizat acesta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016