Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Discutii la MADR intre crescatorii de ovine si reprezentantii marilor retaileri

discutii-la-madr-intre-crescatorii-de-ovine-si-reprezentantii-marilor-retaileri

Scopul intalnirii a fost acela de a facilita legatura dintre producatori si comercianti, astfel incat sa fie identificate caile optime de colaborare pentru a exista interes de ambele parti implicate.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, i-a primit la sediul institutiei pe reprezentantii crescatorilor de ovine si pe cei ai marilor retele comerciale reunitiAsociatia Marilor Retele Comerciale din Romania.
 
Scopul intalnirii a fost acela de a facilita legatura dintre producatori si comercianti astfel incat sa fie identificate caile optime de colaborare pentru a exista interes de ambele parti implicate. La intalnire au participat si expertii din cadrul Directiei Generale de Industrie Alimentara impreuna cu secretarul de stat coordonator, Mihai Visan.
 
Reprezentantii retailerilor i-au asigurat pe cei care au luat parte la discutii ca exista deschidere si disponibilitate pentru a comercializa produse romanesti in marile lanturi de magazine, fie ca este vorba de carne si produse din carne de oaie, ori din alte tipuri de carne, fructe, legume etc., cu conditia sa fie respectate anumite criterii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Intre acestea, referindu-se la cele din carne de oaie indeosebi, cei de la AMRCR au mentionat ca toata carnea trebuie sa provina de la abatoare autorizate, sa fie controlata sanitar-veterinar si sa fie transata. 
 
La randul lor, reprezentantii crescatorilor de ovine au precizat ca animalele fermierilor sunt sacrificate in abatoare autorizate sanitar-veterinar, din acest punct de vedere fiind indeplinite toate exigentele impuse, dar au subliniat ca este important sa existe un dialog intre producatori si comercianti pentru a cunoaste care sunt cerintele consumatorilor, in asa fel incat sa existe interes de ambele parti.
 
In acest context, ministrul Petre Daea a afirmat ca acest parteneriat intre fermieri si retaileri trebuie sa continue, chiar daca mai sunt unele aspecte ce trebuie perfectate.
 
„Este important sa inceapa corect aceasta colaborare, avem animale bune in Romania si in functie de cerintele consumatorului sunt sigur, in timp, ca se vor pune la punct toate detaliile”, a declarat Petre Daea.
 
Reprezentantii retailerilor au adaugat ca sunt alaturi de producatorii romani pentru a gasi cele mai bune solutii in vederea dezvoltarii unei relatii de lunga durata in beneficiul consumatorilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016