Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Discutii privind promovarea energiilor alternative

discutii-privind-promovarea-energiilor-alternative

Miercuri, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a avut loc o intalnire de lucru avand ca tema promovarea energiilor alternative din agricultura, respectiv biomasa si biogazul.


Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, la reuniune au participat reprezentanti ai Asociatiei Romane de Biomasa si Biogaz, ai Societatii Comerciale Valvis Holding SA si ai Ministerului Finantelor Publice, alaturi de specialisti din cadrul Directiei Generale de Dezvoltare Rurala si Directiei Generale Politici Agricole si Strategii din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Au fost abordate subiecte referitoare la legislatia privind categoriile de folosinta ale terenurilor ce pot fi utilizate pentru cultura plantelor energetice si masurile de sustinere a sectorului de energii alternative in viitorul Program National de Dezvoltare Rurala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
In urma discutiilor s-a reiterat faptul ca energiile alternative reprezinta un sector important in contextul actual al schimbarilor climatice si s-au stabilit masurile ce trebuie intreprinse pentru promovarea utilizarii eficiente a biomasei din agricultura Romaniei, cu efecte benefice in plan economic, social si de mediu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016