Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua milioane de hectare acoperite cu sisteme de irigatii, pana in 2020

doua-milioane-de-hectare-acoperite-cu-sisteme-de-irigatii-pana-in-2020

Fermierii vor beneficia gratuit de sursele de apa si canalele drigatii, insa trebuie sa is achizitioneze sistemele de udare, iar cea mai facila solutie este asocierea, pentru obtinerea de fonduri europene in acest sens.


Conform unor declaratii recente ale ministrului Petre Daea, MADR are ca obiectiv realizarea, pana in 2020, a unor sisteme de irigatii care sa acopere o suprafata agricola de doua milioane de hectare.
 
Ministrul a anuntat ca sursele de apa si canalele de irigatii vor fi puse gratuit la dispozitia fermierilor, insa acestia au obligatia de a achizitiona sistemele de udare, fie cu fonduri proprii, fie in baza unor proiecte cu finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala.
 
„Noi, pana la sfarsitul anului 2020, vrem sa realizam cele doua milioane hectare reabilitate. S-au deschis santiere, si v-as ruga sa vedeti ce a insemnat abandonul acestor lucrari hidroameliorative. Practic, le scoatem din pamant si le punem in functiune pentru a iriga terenurile. E pacat, ca avem sursa de apa, avem fermieri destoinici, care practica o tehnologie la nivel inalt si nu au apa”, a afirmat ministrul.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, Petre Daea a facut un apel la fermieri sa se asocieze pentru a putea obtine mai usor fonduri pentru realizarea de investitii in sistemele de irigatii.
 
„Guvernul da bani pentru treaba aceasta. Faceti asociatiile ca sa putem lua si banii prin PNDR pe fonduri europene ca sa facem treaba. Pentru mine nu exista minut de liniste pana cand tara se conecteaza la resursele de apa pe care le are” a, mai declarat ministrul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016