Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa sarbatori, ceaiul digestiv va pune pe picioare

CEAI DIGESTIV, ceai pentru stomac, ceaiuri pentru dureri de burta, ceai de marar, ceai de anason, ceai de codita soricelului, retete, PREPARARE ceai


Perioada sarbatorilor de iarna poate fi, pentru cei mai multi romani, asociata cu excese alimentare care provoaca mici neplaceri la inceput de an. Alaturi de traditionala ciorba de potroace, va prezentam cateva ceaiuri care va pot ajuta sa scapati de indigestie.

Indigestiile, cunoscute sub denumirea generica de “dureri de burta”, sunt tulburari ale aparatului digestiv care se manifesta prin dureri in regiunea stomacului, balonare, senzatie de greata. Acestea apar dupa mesele la care s-au consumat alimente grele, bogate in grasimi, bauturi alcoolice in exces sau bauturi carbogazoase.

Pentru a contracara efectele lor, medicii va sfatuiesc sa nu mancati portii in cantitati mari, la aceeasi masa. Este indicat ca intre felurile de mancare sa luati scurte pauze in care, pe cat posibil, sa faceti miscare. Acest lucru ii da ragaz stomacului sa digere in liniste alimentele ingurgitate. Ideala este o scurta plimbare, sau un dans, daca este vorba de o masa festiva.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Organismul poate fi ajutat sa faca fata excesului de produse alimentare cu ajutorul ceaiurilor care inlesnesc digestia.

Ceaiul de menta: are efecte antispasmodice si calmante la nivelul tubului digestiv. Infuzia se prepara turnand o cana de apa clocotita peste un pliculet, dupa care se acopera si se lasa 5-10 minute. Se bea de preferinta rece, cu inghitituri mici.

Ceaiul de codita soricelului: are foarte multe utilizari, inclusiv impotriva digestiei proaste. Scade tensiunea. Se prepara infuzii din doua lingurite de flori uscate la o cana de apa clocotita. Se beau, fierbinti, doua - trei cani pe zi.

Ceaiul de anason: calmeaza durerile stomacale, are actiunea carminativa si antispastica. La o cana de apa clocotita se adauga doua lingurite de ceai. Se lasa acoperit 15-20 de minute. Se bea cu o ora inaintea meselor principale.

Ceai de fructe de marar: se foloseste in indigestii, enterocolite, balonari. Se adauga o lingurita de ceai la o cana de apa clocotita si se lasa acoperit 15-20 de minute. Se beau doua - trei cani pe zi, fierbinti, indulcite dupa gust.

ceaiuri din plante - foto: Dragos Serban
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016