Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Expozanti din 25 de tari, asteptati la targul international GastroPan, de la Targu Mures

expozanti-din-25-de-tari-asteptati-la-targul-international-gastropan-de-la-targu-mures

Ajunsa la cea de-a 10-a editie, expozitia GastroPan este cel mai mare eveniment de profil din tara, locul unde se lanseaza cele mai noi tehnologii si se premiaza cei mai talentati bucatari, cofetari si brutari.


Peste 150 de furnizori din 25 de tari isi vor prezenta noutatile la Expozitia Internationala GastroPan, eveniment adresat specialistilor ce activeaza in sectoarele de panificatie, cofetarie, HoReCa si alimentatie publica.
 
In cadrul evenimentului ce va avea loc in Targu Mures, in perioada 19 - 22 aprilie 2018, la Centrul Expo Imperial Inn, vor fi premiate produsele anului 2018 (Painea si Tortul Anului, cele mai bune platouri culinare si piese artistice etc.) si cele mai bune afaceri de profil din ultimii 10 ani, respectiv castigatorii editiilor anterioare GastroPan.
 
De asemenea, cei mai talentati bucatari, cofetari si brutari vor realiza demonstratii practice live, iar vizitatorii vor avea parte de programe speciale, tombole si premii in fiecare din cele patru zile ale targului. Expozitia se desfasoara pe o suprafata de 7.800 de metri patrati in patru sali expozitionale si o sala dedicata concursurilor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit organizatorilor, joi, 19 aprilie, ora 10:00, va avea loc deschiderea oficiala a expozitiei in prezenta liderilor asociatiilor de profil, iar la ora 10:30 va incepe jurizarea Sectiunii Cofetarie a Concursurilor GastroPan. Premiile la aceasta sectiune vor fi decernate incepand cu ora 15:30.
 
De asemenea, vineri, 20 aprilie, ora 10:00, va incepe jurizarea Sectiunii Panificatie a Concursurilor GastroPan, iar la ora 15:00 se vor decerna premiile acestei sectiuni, inclusiv Painea Anului 2018, in timp ce sambata, 21 aprilie, ora 10:00, se va desfasura jurizarea Sectiunii Gastronomie a Concursurilor GastroPan. Decernarea premiilor Sectiunii Gastronomie - platouri si sculptura culinara - incepe la ora 15:00.
 
In ultima zi a targului, duminica, 22 aprilie, intre orele 10:00 - 16:00, vizitatorii vor putea admira produsele şi piesele caştigatoare din zilele anterioare.
 
GastroPan este cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentaţie publica organizat pe piata autohtona de profil si unul dintre cele mai importante din Europa sud-est. Evenimentul prezinta cele mai noi si mai eficiente ingrediente, echipamente si tehnologii de productie. Produsele finite lansate la expozitie, concursurile si demonstratiile practice din program contribuie la dezvoltarea pietei de profil.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016