Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Farms Inc, un nou proiect menit sa sprijine agricultorii prin intermediul unui sistem de marketing mai bun

farms-inc-un-nou-proiect-menit-sa-sprijine-agricultorii-prin-intermediul-unui-sistem-de-marketing-mai-bun

Copa-Cogeca, alaturi de 6 organizatii partenere, a lansat astazi „Farms Inc”, proiect conceput sa sprijine agricultorii sa isi comercializeze mai bine produsele, ameliorandu-si imaginea de marca si profitand de noile oportunitati ale pietei.


Organizatiile si exploatatiile agricole resimt provocari din ce in ce mai mari pe fondul evolutiilor mediului comercial si a concurentei tot mai acerbe la nivel mondial. Marea majoritate a antreprenorilor agricoli europeni, reprezentati de intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri) trebuie sa identifice noi metode de a face fata competitiei cu reteaua internationala si structurile companiilor multinationale.
Metodele si instrumentele novatoare de comercializare pot reprezenta un pas in
directia sprijinirii IMM-urilor prin sporirea cunostintelor si a puterii de negociere de care acestea se bucura.
 
Exista un important potential pentru produsele regionale si locale pe piata, dar se resimte si o lipsa a strategiilor de marketing, de pilda a marcilor regionale, care sa le permita IMM-urilor sa raspunda mai bine nevoilor consumatorilor de a avea la dispozitie produse de inalta calitate, obtinute la nivel local.
Proiectul Farm Inc. va contribui la consolidarea IMM-urilor agricole prin elaborarea de instrumente menite sa ii sprijine pe antreprenorii agricoli sa:
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

· inteleaga mai bine necesitatea de a face apel la noi strategii de marketing, cum ar fi imaginea de marca regionala
· isi dezvolte calificarile si competentele necesare pentru a-si comercializa si promova mai bine produsele
· furnizeze sprijinul si asistenta tehnica necesare intreprinderilor in vederea accesarii de noi piete si pentru a putea sa isi internationalizeze activitatile comerciale, asigurandu-si competitivitatea pe piata globalizata.
 
Proiectul Farm Inc. va furniza IMM-urilor sprijinul si asistenta de care au nevoie pentru ameliorarea calitatii instrumentelor de educare si formare profesionala existente in sectorul agricol din tarile participante. Proiectul are la baza un instrument metodologic de formare novator provenit din proiectul „Proud farmer” al Parlamentului agricultorilor letoni si vizeaza sporirea abilitatilor antreprenorilor agricoli, furnizand programe de pregatire profesionala care sa ii sprijine sa isi amelioreze imaginea de marca si sa comercializeze mai bine produsele din zonele rurale, fapt care le-ar permite sa profite de oportunitatile oferite de piata comuna a UE. Proiectul, cu o durata de 23 de luni, a fost demarat in Macerata, Italia, consortiul numarand 7 institutii partenere provenind din 5 tari diferite (BE, CY, EL,IT, LV).

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016