Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Federatia Nationala PRO AGRO, membru cu statut de invitat in cadrul Consiliului de Export al Romaniei

federatia-nationala-pro-agromembru-cu-statut-de-invitat-in-cadrul-consiliului-de-export-al-romaniei

In aceasta calitate, va putea reprezenta interesele legitime ale membrilor sai in cadrul discutiilor privind promovarea sectorului agroalimentar in contextul programelor de promovare susţinute de catre Ministerul Economiei.


Federatia Nationala PRO AGRO a anuntat recent printr-un comunicat ca a obtinut calitatea de  membru cu statut de invitat in cadrul Consiliului de Export al Romaniei.
 
Potrivit aceluiasi document, prin calitatea de membru cu statut de invitat in cadrul Consiliului de Export al Romanieva putea reprezenta interesele legitime ale membrilor sai in cadrul discutiilor privind promovarea sectorului agroalimentar in contextul programelor de promovare sustinute de catre Ministerul Economiei.
 
„Consideram ca astazi sectorul agroalimentar are o reprezentare legitima la nivelul Ministerului Economiei, putand sa isi sustina interesele tuturor membrilor si in cadrul Consiliului de Export al Romaniei. Multumim pe aceasta cale conducerii CE pentru posibilitatea oferita la nivel federativ de a contribui la atingerea obiectivelor strategice nationale prin implicarea tuturor reprezentantilor sectorului”, a declarat Alexandru Jurconi, presedintele PRO AGRO.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Atributiile executive in cadrul Consiliului de Export al Romaniei vor fi legate de promovarea produselor agroalimentare si vor fi exercitate de Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, membra a Federatiei si mandatata pentru actiunile de promovare in cadrul FN PRO AGRO, a mai adaugat Alexandru Jurconi, presedintele PRO AGRO.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016