Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Federatia Nationala PRO AGRO organizeaza, joi, primul sau congres

federatia-nationala-pro-agro-organizeaza-joi-primul-sau-congres

Federatia Nationala PRO AGRO va gazdui joi, 31 octombrie, primul sau Congres, prilej cu care va prezenta realizarile si obiectivele Federatiei, precum si semnificatia si importanta inscrierii in COPA COGECA.


Reprezentantii PRO AGRO vor dezbate, alaturi de invitatii romani si straini, subiecte precum rolul asociatiilor si federatiilor in sustinerea sectorului agricol in Romania, modelul francez si polonez in agricultura si, nu in ultimul rand, previziunile Politicii Agricole Comune pentru 2014-2020 in ceea ce priveste Romania.

"La doi ani de la infiintare, PRO AGRO si-a consolidat substantial pozitia in sectorul agricol din Romania, devenindcea mai reprezentativa organizatie a producatorilor agricoli la nivel national. Din acest an, PRO AGRO a fost admisa in cele doua organizatii europene de reprezentare a agricultorilor, COPA-COGECA. Astfel, PRO AGRO estesingura organizatie a agricultorilor din Romania membra in cea mai puternica organizatie a agricultorilor europeni", a declarat Alexandru Jurconi, Presedinte, PRO AGRO.
 
Potrivit unui comunicat al Federatiei, alaturi de prezenta confirmata a Ministrului Agriculturii, dl. Daniel Constantin, la eveniment va lua parte si Presedintele Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specific, Nini Sapunaru, precum si invitati de prestigiu din alte tari precum Xavier Beulin - Vicepresedintele COPA COGECA, Marian Sikora - Presedintele Federatiei Uniunilor Producatorilor Agricoli din Polonia, Ruta Biciuviene -Directorul de Relatii Internationale al Camerei Agricole Lituaniene, Zoltan Lazar - Directorul de Cabinet al Presedintelui Camerei Agricole din Ungaria, si Sebastian Filipek-Kazmierczak, Federatia Nationala a Producatorilor de Bovine pentru Carne din Polonia.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Congresul Federatiei Nationale PRO AGRO va avea loc in cadrul INDAGRA, sala Titulescu, incepand cu ora 10.00. Congresul PRO AGRO va fi urmat, incepand cu ora 14.00, de o sesiune de discutii privind fondurile mutuale in agricultura.
 
Infiintarea Fondului Mutual PRO AGRO (FMPA) reprezinta unul dintre cele mai importante obiective ale Federatiei. Va fi primul fond mutual agricol din Romania si urmeaza sa fie acreditat de ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale la sfarsitul acestui an. Astfel, din 2014 fermierii se vor putea inscrie in cadrul Fondului Mutual Agricol PRO AGRO.
 
"Fondul Mutual PRO AGRO (FMPA) va acorda compensatii membrilor sai pentru pierderile economice cauzate de boli ale animalelor, ale plantelor, de un incident de mediu sau evenimente climatice adverse. Inscrierea la fondul mutual se face prin semnarea unei cererii de adeziune, odata cu depunerea cererii de plata anuale la APIA," a declarat Alexandru Jurconi.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016