Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Federatia Pro Agro si Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni au incheiat un parteneriat strategic

federatia-pro-agro-si-asociatia-oamenilor-de-afaceri-moldoveni-de-pretutindeni-au-incheiat-un-parteneriat-strategic

In cadrul proiectului “Parteneriat pentru dezvoltarea durabila a mediului rural din Romania şi Republica Moldova” fi creata şi lansata prima platforma comuna pentru promovarea şi cooperarea agricultorilor din Republica Moldova şi Romania.


Federatia Nationala PRO AGRO si Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni – A.O.A.M. din dorinta de a inregistra progrese in domeniul agriculturii performante in Republica Moldova si Romania, de a intari colaborarea antreprenorilor agricoli din ambele tari pentru valorificarea oportunitatilor de investitii in agricultura, de a facilita schimbul de bune practici precum si pentru dezvoltarea relatiilor de cooperare, bazate pe principiile de egalitate şi avantaj reciproc, au incheiat un protocol de colaborare.
 
Protocolul urmareste doua obiective principale. Astfel, AOAMP si PRO AGRO vor contribui la promovarea colaborarii dintre membrii celor doua organizatii, precum si pentru antreprenorii, in special agricoli, din Republica Moldova si Romania, prin facilitarea relatiilor economice durabile intre reprezentantii mediului privat, public si asociativ, in limitele competentelor organizatiilor reprezentate si in conformitate cu legislatia Republicii Moldova si Romania, precum si a normelor de drept international.
 
Totodata, AOAMP si PRO AGRO vor colabora pentru lansarea si realizarea proiectului „Parteneriat pentru dezvoltarea durabila a mediului rural din Romania si Republica Moldova” si organizarea anuala a Forumului Agricol Transfrontalier UFMR – Uniunea Fermierilor din Republica Moldova si Romania.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

In data de 10 noiembrie, la Chisinau, Federatia Nationala PRO AGRO, Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni – A.O.A.M. si Federatia Nationala a Fermierilor din Republica Moldova vor organiza Forumul Agricol Transfrontalier UFMR – Uniunea Fermierilor din Moldova şi Romania. In cadrul evenimentului vor fi prezenti un numar de circa 100 de fermieri (25 din Romania, 75 din R. Moldova), precum si reprezentanti ai autoritatilor din Romania si Moldova, unde se vor dezbate problemele producatorilor din sectorul agrozootehnic si industria alimentara din Republica Moldova, avantajele Romaniei care membru al Uniunii Europene si provocarile pe care le intampina ambele state.
 
In vederea facilitarii cooperarii, participantii la forum vor avea tematici diferite de activitate. Acestea vor fi formate in functie de sectoarele prioritare identificate: Vitivinicol; Fructe si legume; Cereale si oleaginoase; Zootehnie (bovine, ovine, pasari, porcine, peste, albine); Industrie alimentara si promovarea produselor; Tineri antreprenori.
 
Grupurile de lucru vor defini pentru fiecare sector cele mai importante probleme si vor identifica solutii fezabile pentru diminuarea acestora, cu actiuni concrete definite pe termen scurt, precum şi obiective pe termen mediu.
 
Mai mult, in cadrul proiectului „Parteneriat pentru dezvoltarea durabila a mediului rural din Romania şi Republica Moldova” fi creata si lansata prima platforma comuna pentru promovarea şi cooperarea agricultorilor din Republica Moldova si Romania.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016