Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gfk Romania: Painea, legumele si fructele, alimentele preferate ale romanilor

gfk-romania-painea-legumele-si-fructele-alimentele-preferate-ale-romanilor

Trei sferturi din clientii hypermarket-urilor cumpara frecvent astfel de produse, iar cele mai mari sume sunt cheltuite pe carne, mezeluri si legume.


Institutul de cercetare pe piata Gfk Romania a dat recent publicitatii rezultatele unui studiu avand la baza informatii obtinute prin monitorizarea consumului casnic la nivelul intregului an 2013, cercetarile fiind facute pe un esantion de 3.000 gospodarii, reprezentativ la nivel national, prin scanarea codurilor de bare ale produselor de larg consum.
 
Conform rezultatelor acestui studiu, romanii sunt mari amatori de alimente proaspete, cele mai cumparate alimente din supermarket-uri si hypermarket-uri fiind painea, legumele si fructele proaspete. Alimentele proaspete reprezinta 38 la suta din totalul cheltuielilor romanilor, dedicate consumului casnic, fiind prezente in doua din trei cosuri de cumparaturi.
 
De asemeni, studiul mai indica faptul ca romanii prefera sa-si cumpere produse alimentare proaspete din magazinele de comert traditional, segment care acopera 60 la suta din valoarea totala a acestei piete. Orientarea catre comertul traditional este influentata in special de produse precum legumele, painea, pestele si produsele de cofetarie, care sunt cumparate intr-o proportie mai mare din magazinele specializate, brutarii, patiserii sau piete.
 
Cele mai mari sume sunt cheltuite pe mezeluri, carne si legume, mezelurile si carnea de pui fiind achizitionate aproape in mod egal din cele doua formate de comert, modern si traditional.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In ceea ce priveste formele de comert modern, studiul indica faptul ca romanii prefera hypermarket-urile pentru achizitionarea de produse proaspete, aproximativ trei sferturi dintre cumparatorii care intra intr-un hypermarket punand in cos fructe si legume, comparativ cu doar 60 la suta dintre clientii supermarketurilor si ai discounterilor.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016