Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupul Agricover are un nou director general

grupul-agricover-are-un-nou-director-general

Acesta va fi responsabil de afacerile din distributia de ingrasaminte, pesticide si seminte, de comertul cu cereale, seminte oleaginoase, legume si fructe, dar si de operatiunile abatorului din Peris.


Grupul Agricover l-a numit pe Daniel Florescu in functia de general manager agribusiness, pozitie in care il inlocuieste pe Stefan Bucataru, cel care a ocupat aceasta functie in ultimele 22 de luni. Fostul general manager al Agricover va ocupa in continuare o pozitie in consiliul de administratie al grupului.
 
Daniel Florescu lucreaza pentru Agricover de cinci ani, iar in acest interval a ocupat pozitiile de director financiar si CFO in cadrul grupului. Acesta a lucrat anterior pentru distribuitorul de birotica RTC, producatorul de mezeluri Stenyon si compania de audit si consultanta fiscala PKF Finconta.
 
Daniel Florescu va ocupa acum a doua pozitie de director general, dupa ce in perioada 2009-2010 s-a aflat intr-o pozitie similara in cadrul PKF Finconta. In noua pozitie, va fi responsabil de afacerile din distributia de ingrasaminte, pesticide si seminte, de comertul cu cereale, seminte oleaginoase, legume si fructe, dar si de operatiunile abatorului din Peris.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Grupul Agricover, o afacere de aproximativ 300 milioane de euro anual, isi acopera rulajele din distributia de materii prime necesare productiei agricole, dar si din comertul cu cereale si seminte oleaginoase, comertul cu carne si produse din carne.
 
Grupul se pozitioneaza sub forma unui integrator de productie agricola prin intermediul unei retele de silozuri si magazii dispuse cu precadere in sudul tarii.
Grupul deruleaza si operatiuni de creditare in ferme prin intermediul unui IFN condus de bancherul Robert Rekkers.
 
Sursa: Agrofinanciar.ro

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016