Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepand de luna viitoare, cererile pentru fondurile acordate IMM-urilor pot fi depuse online

incepand-de-luna-viitoare-cererile-pentru-fondurile-acordate-imm-urilor-pot-fi-depuse-online

Ministerul Finantelor Publice a revizuit "Ghidul solicitantului" si formularele aferente cererii de acord pentru finantarea IMM-urilor prin schema de ajutoare de minimis.


Potrivit noilor modificari, aparute ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 424 din 12 iulie 2013 a Hotararii Guvernului nr.453/2013 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr.274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii, a fost eliminata obligativitatea prezentarii in cadrul studiului tehnico-economic a situatiei indicatorilor pe baza carora se evalueaza eficienta economica a intreprinderii in urmatorii 3 ani de la finalizarea investitiei. 
 
De asemenea, au fost incluse in cadrul cheltuielilor eligibile constructia si achizitia de cladiri destinate prestarii altor servicii in afara destinatiilor industriale, de invatamant, de stiinta, cultura si arta, ocrotirea sanatatii, asistenta sociala, cultura fizica si agrement.

Cererile pot fi depuse din 16 august
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Potrivit Ministerului Finantelor Publice, noul Ghid al Solicitantului prevede in premiera procedura de inregistrare online a cererilor de acord pentru finantare privind acordarea ajutoarelor de minimis.

Reprezentantii intreprinderilor interesate trebuie sa inscrie datele principale privind intreprinderea, precum si valoarea ajutorului de minimis solicitat. Daca datele se conformeaza regulilor de introducere, intreprinderea primeste un mesaj de trimitere cu succes insotit de numarul de inregistrare al Cererii de acord pentru finantare si adresa web unde poate consulta recipisa generata dupa introducerea datelor in sistem.

De asemenea, in urma inregistrarii, fiecare solicitant va primi informatii legate de perioada in care intreprinderea poate depune sau transmite prin posta sau alte servicii de curierat, la Registratura generala a MFP, str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti, Cererea de acord pentru finantare insotita de documentele justificative, mentionandu-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis”. 
 
Imediat dupa epuizarea bugetului anual alocat, in sistem nu se vor mai putea inscrie cereri.
 
Prima sesiune de depunere se va derula in perioada 16.08.2013 - 31.10.2013, in limita bugetului anual alocat schemei. Bugetul maxim al schemei de ajutor de minimis este de 400 milioane lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016