Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

L-au batut pe italianul care cumparase terenurile agricole!

l-au-batut-pe-italianul-care-cumparase-terenurile-agricole

In comuna Tantareni din judetul Gorj, satenii l-au batut pe italianul care cumparase mai multe terenuri agricole in regiune si i-au cerut sa plece acasa. Acesta a depus plangere la politie, dupa ce a obtinut un certificat medico-legal.


Severino Trivellin, de 51 de ani, spune ca miercuri seara, in timp ce se afla pe proprietatea sa din comuna Tantareni, a fost batut de cativa sateni, potrivit Mediafax.

"Din 2008, de cand m-am apucat sa cultiv pamantul, ei fac orice pentru a ma determina sa parasesc judetul si imi cer sa ma intorc la mine in Italia. Pana cand eu am cumparat acele terenuri ei le foloseau gratuit, fara sa plateasca impozite si taxe, iar acest lucru probabil nu le convine. Culmea este ca nici pe mine nu ma ajuta autoritatile ca sa pot munci in liniste, conflictele cu ei fiind numeroase", a declarat Severino Trivellin.

Investitorul are de gand sa ajunga la Bucuresti pentru a se adresa ministrului Agriculturii si a cere sprijin pentru a nu mai fi hartuit.

"Stiam ca Romania e ramasa in urma, dar nu credeam ca a ajuns in Evul Mediu, sa mi se dea in cap, la propriu, pentru ca vreau sa muncesc. M-au reclamat satenii si pentru ca am taiat tufisurile de pe terenurile mele si ca nu le permit sa isi lase animalele libere. Este inadmisibil asa ceva. Mi-au batut un angajat, iar acum la mine nu mai vine sa lucreze nimeni", se revolta italianul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Asociata romanca a lui Severino Trivellin, Paula Mihart, s-a plans autoritatilor judetene despre problemele respective inca din anul 2010, cand, intr-o sedinta la Prefectura Gorj, avertiza ca investitorul italian este amenintat cu bataia, localnicii cerandu-i sa paraseasca zona.

"Nimeni nu ne-a ajutat cu nimic, toti ne-ar fura pe toate partile daca s-ar putea. Oamenii vin si arunca mizeriile pe terenurile noastre si nu primesc nicio amenda. Voi depune plangere si la Garda de Mediu si voi cere si Politiei sa faca o ancheta", afirma Paula Mihart.

Firma celor doi se ocupa de cultivarea cerealelor, cetateanul italian fiind singurul strain aflat in evidentele oficiale ale Directiei de Agricultura Gorj, acesta, investitia acestuia reprezentand 350.000 de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016