Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lactag lucreaza la un nou brand pentru produsele din carne

lactag-lucreaza-la-un-nou-brand-pentru-produsele-din-carne

Lactag Costesti, pana in prezent producator de lapte si produse derivate, reuseste in 2013 sa intre si pe piata produselor din carne din Romania. Compania a cumparat recent, in urma cu o luna de zile, o fabrica de preparate din carne, din comuna Carcea, langa Craiova, care a apartinut societatii comerciale Central SRL.


Ultima achizitie Lactag va fi administrata de cei doi parteneri, Robert Iriza si Adriean Asan Mic. Constructia si utilarea fabricii a fost facuta din fonduri nerambursabile din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) prin intermediul careia s-a facut implementarea tehnica si financiara a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR). Compania Central a construit fabrica pentru procesare si productie de produse din carne, aceasta fiind utilata cu echipamente performante la standarde europene, iar investitia a ajuns la circa 8,5 milioane de euro.

Numele noului brand este inca in lucru, nefiind publicat inca. Noul brand va acoperi o gama larga de produse din carne, dupa cum sustine si directorul de marketing al Lactag “Avem carne proaspata, de pasare, vita si porc, preparate fierte si afumate, parizer, cremwursti, sunca, piept ardelenesc, kaizer, piept haiducesc, sunca afumata si altele.”
Acesta a mai declarat pentru o revista de profil (Industria carnii.ro) urmatoarele: “Vrem sa ne convingem si clientii din acest sector ca facem produse de foarte buna calitate, naturale si traditionale. Cred ca acest detaliu conteaza! Stim ca este mare aglomeratie pe piata in momentul de fata, dar cred ca vom reusi. Clientii nostrii pe brandul Lactag, cunosc preocuparea companiei pentru produselor de foarte buna calitate si credem ca vor asocia aceasta imagine si produselor din carne. Nu vrem sa-i dezamagim, iar in ceea ce priveste carnea si preparatele din carne, ne dorim sa realizam un brand puternic, cu care sa castigam increderea cumparatorilor cu produse naturale, traditionale si de foarte buna calitate. Ne propunem sa ajungem printre primii din Romania, sa avem un cuvant de spus la nivel national. Suntem destul de aproape de acest lucru!”.

Lactag reprezinta una dintre companiile de marime medie din domeniul prelucrarii laptelui din Romania, fiind cea mai mare companie de profil din judetul Arges. Are in spate o traditie de 50 de ani, cu un capital in totalitate privat. Scopul principal al societatii a fost producerea de produse lactate si branzeturi, iar in prezent incepe o dezvoltare si pe piata produselor din carne. Capacitatea anuala de productie a companiei Lactag, este de aproximativ 500 mii hl lapte materie prima.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Lactag detine un lant propriu de magazine, ‘Pe gustate’, unde sunt distribuite produsele lactate si branzeturile, iar in curand si produsele din carne. Pentru anul viitor, compania are programata o dezvoltare a lantului de magazine, estimand circa 100 de magazine in toata tara.




Sursa foto : www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016