Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lant de magazine cu produse romanesti pentru romanii din strainatate

lant-de-magazine-cu-produse-romanesti-pentru-romanii-din-strainatate

Potrivit ministrului delegat pentru romanii de pretutindeni, Cristian David, va fi infiintata o retea de magazine in tarile cu comunitati mari de romani, unde se vor vinde produse traditionale romanesti, cu sprijinul Camerei de Comert a Romaniei.


„In luna august vom avea o saptamana dedicata diasporei, comunitatilor romanesti, in a doua jumatate a lunii august, cand, pe mai multe sectiuni, vom prezenta proiectele, programele pe care le adresam comunitatii noastre. Unul dintre acestea este programul de arta populara romaneasca, un altul fiind cel de deschidere a unor reprezentante ale Camerei de Comert a Romaniei in zonele unde traiesc comunitatile mari de romani, proiect care vizeaza coagularea mediului de afaceri romanesc din afara. Chiar daca firmele sunt inregistrate in Italia si Spania, ele au patroni romani si o cifra relevanta in acest sens poate fi faptul ca in Italia sunt circa 45000 de firme care au proprietari sau asociati romani”, a sustinut Cristian David la o conferinta de presa.
 
Asadar, prin intermediul Camerei de Comert, se va forma un lant de magazine, care va inchega comunitatile de afaceri si in acelasi timp, le va oferi posibilitatea comunitatilor de romani sa consume produse romanesti.
 
„E usor de inteles aceasta idee, pentru ca sunt convins ca de la o anumita varsta incolo toti romanii care traiesc in afara isi amintesc cu drag de produse traditionale, ciocolata cu rom, o anumita tuica, covrigi traditionali dintr-o anumita zona, ca sa nu vorbesc de carnati, salam sau branzeturi, din care avem o larga varietate. Noi vrem sa indreptam atentia si posibilitatea lor de a cumpara produse fabricate in Romania, produse alimentare in principal, din comunitatile unde traiesc, sa nu mai vina doar in vacanta sa isi ia cate ceva, ci sa poata sa acceseze aceste produse printr-o retea de magazine pe care mediul de afaceri le va deschide, le va promova. Eu cred ca la comunitatile mari, Italia si Spania, unde avem un numar semnificativ de romani, pot sa reprezinte in sine o piata de desfacere pentru produsele romanesti”, a conchis Cristian David.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Acesta a mai vorbit si despre posibilitatea de a organiza doua targuri, in tarile in care sunt comunitati mari de romani, cu ocazia zilelor de 30 noiembrie si 1 decembrie, cu denumirea ‚Produs in Romania’, unde producatorii autohtoni sa poata sa-si vanda produsele.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016