Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Legume si fructe romanesti cu certificare internationala

legume-si-fructe-romanesti-cu-certificare-internationala

Aceasta certificare va garanta retailerilor faptul ca un anumit produs respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta alimentara, facilitand astfel preluarea produselor si exportul lor in intreaga lume.


In perioada imediat urmatoare, 62 de soiuri de de culturi de legume si fructe romanesti, provenind de la 18 producatori romani, vor obtine cea mai prestigioasa si raspandita certificare de calitate si siguranta alimentara din lume, respectiv  Global G.A.P.
 
Acest certificare va garanta retailerilor faptul ca un anumit produs respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta alimentara, facilitand astfel preluarea produselor si exportul lor in intreaga lume.
 
Certificarea produselor va fi posibila cu ajutorul unui program initiat de Kaufland Romania. In perioada ianuarie – martie 2017, 20 de producatori romani de fructe si legume parteneri ai retailerului au beneficiat in mod gratuit de consultanta din partea unor experti ai companiei International Finance Corporation, companie membra a World Bank Group si specializata in consultanta pentru obtinerea certificarii Global G.A.P.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Dupa trainingurile desfasurate, o analiza pe teren la un producator certificat si realizarea de planuri de actiune, 18 dintre cei 20 de producatori s-au declarat pregatiti sa obtina certificarea inca de anul acesta.
 
Initial, Kaufland anuntase ca va achita intergral costurile certificarii pentru 15 dintre producatori, in valoare totala de peste 100.000 de euro, insa a decis in final sa finanteze 18 certificari.
Prima certificare va avea loc in luna mai 2017, odata cu recoltarea primelor productii obtinute cele de cirese si capsune. Specialistii vor evalua apoi periodic culturile, pentru a se asigura ca producatorii respecta standardele de calitate, ca solul si apa sunt in standardele stabilite si ca sunt respectate conditiile de munca.
 
Printre legumele care vor fi certificate, se numără cartofii, ceapa, vinetele, rosiile, castravetii, varza, sfecla rosie, pastarnacul, morcovii, ardeii, salata, spanacul, verdeturile, ciupercile, ridichile negre, pepenii verzi si galbeni, telina, conopida, dovleceii, mazarea ai dovleacul, iar dintre fructe, amintim merele, perele, gutuile, prunele, capaunele, zmeura, ciresele, piersicile si caisele.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016