Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Liviu Bumbu (DADR Neamt) a preluat, joi, functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii

liviu-bumbu-dadr-neamt-a-preluat-joi-functia-de-secretar-de-stat-in-ministerul-agriculturii

Noul secretar de stat din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Octavian Liviu Bumbu, a preluat joi postul de secretar de stat ramas vacant dupa ce Adrian Radulescu a fost ales deputat de Neamt, decizia de numire fiind publicata miercuri in Monitorul Oficial.


Desi nominalizarea premierului pentru acest post nu a fost una dintre sustinerile sefului MADR, Valeriu Tabara este optimist in privinta colaborarii cu Liviu Bumbu.

"Nu il cunosc personal pe Liviu Bumbu, il cunosc doar din vedere, dar stiu ca vine din sector si este un specialist in agricultura. Sper din tot sufletul sa am un colaborator. Decizia numirii a apartinut Coalitiei, in conditiile in care locul ramas vacant era al UNPR", a declarat pentru AGERPRES Valeriu Tabara.

In ceea ce priveste o posibila remaniere, Valeriu Tabara a afirmat ca va accepta orice decizie a premierului, desi nu poate sa isi reproseze nimic din punct de vedere al activitatii depuse la minister.

"Eu fac parte dintre cei care mi-am facut datoria pentru agricultura si atunci cand premierul crede ca trebuie sa fiu inlocuit cu altcineva nu am nimic impotriva. Nu am ce sa imi reprosez, eu am facut toate eforturile pentru relansarea agriculturii romanesti, dar poate nu am raspuns intru-totul unor cerinte politice", a precizat Tabara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Liviu Bumbu a fost numit, miercuri, prin ordin al premierului Emil Boc, in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in locul ramas vacant dupa demisia deputatului Adrian Radulescu.

"Ministerul Agriculturii este extraordinar de vast, de la lucruri obisnuite, cum este mancarea de zi cu zi si pana la protectia mediului, ingrasaminte sau bune practici agricole. Nu se poate face nimic decat in colaborare cu domnul ministru si cu toti ceilalti din minister. Eu vin din mediul direct productiv si din contactul zilnic cu agricultorii si problemele zilnice ale lor, dar trebuie sa intru si in problemele ministerului. Intentii sunt multe, vin cu un sac plin de intentii", a declarat miercuri pentru AGERPRES, fostul director al Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala (DADR) Neamt.

Liviu Bumbu este membru al UNPR Neamt, iar pana la mijlocul acestui an a fost membru al PNL Neamt.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016