Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR infiinteaza o agentie pentru promovarea produselor romanesti pe pietele externe

madr-infiinteaza-o-agentie-pentru-promovarea-produselor-romanesti-pe-pietele-externe

Conform ministrului Daniel Constantin, aceasta ar urma sa aiba la baza un parteneriat public privat.


In cadrul unei dezbateri la care a participat zilele trecute, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a anuntat ca in cadrul MADR se lucreaza la infiintarea unei agentii care sa se ocupe cu promovarea produselor romanesti pe pietele externe.
 
Acesta a mai precizat ca agentia va avea la baza un parteneriat public privat,  care va reuni agenti economici si  angajaĊ£i ai ministerului.
 
„Lucram la infiintarea unui parteneriat public privat prin care sa infiintam o agentie pentru promovarea produselor romanesti in alte tari. Un parteneriat public privat in care sa avem agenti economici, angajati ai ministerului, ai agentiei, platiti din fonduri publice si private pentru a promova produsele romanesti. Pentru prima data sa fie platiti, dincolo de bugetul de stat, si din ceea ce se incaseaza pe produsele respective”, a declarat ministrul, cu referire la acest subiect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, in cadrul aceleiasi intalniri, ministrul a vorbit si despre un ajutor de minimis pe ceea ce inseamna materialul genetic romanesc.
 
„In perioada urmatoare, cred ca va trebui sa ne asezam sa vedem cum putem sa venim cu un ajutor de minimis pe ceea ce inseamna materialul genetic romanesc, si pe zona de zootehnie si pe cea de agricultura, ma refer la seminte. Punem accent in continuare pe ceea ce inseamna productie de masa. Am introdus din acest an ajutorul cuplat in mai multe sectoare de activitate pentru zootehnie, apicultura. Venim cu un ajutor cuplat pentru zona de carne, lapte pe ceea ce inseamna zona de productie. Un ajutor suplimentar, practic, pe care il dam din fondurile europene dincolo de ajutoarele nationale de tranzitie la bugetul de stat. Conditia pe care o punem este ca materialul genetic sa vina din productie romaneasca”, a mai declarat Daniel Constantin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016