Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR intentioneaza sa sporeasca exporturile de bovine si ovine in Iran

madr-intentioneaza-sa-sporeasca-exporturile-de-bovine-si-ovine-in-iran

Ministrul Achim Irimescu i-a sugerat ambasadorlui Iranului sa identifice cateva produse care ar fi de interes pentru ţara sa şi sa se consulte apoi cu specialiştii din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, in vederea gasirii de soluţii concrete pentru a intensifica schimburile comerciale.


Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, l-a primit zilele trecute pe ambasadorul Republicii Iran la Bucuresti, Hamid Moayyer.
 
Ambasadorul Iranului a facut o scurta descriere a tarii sale, evidenţiind punctele forte - exportul unei game foarte largi de produse agricole – sofran, smochine, cirese, caise, nuci etc.
 
Cu o puternica industrie petrochimica, textila si a materialelor de constructii, dar si cu zacaminte importante de petrol si gaz natural, ambasadorul Iranului s-a aratat interesat de extinderea relatiilor de colaborare cu Romania. A mentionat ca exista interes pentru schimbul de experienta pe domeniul irigatiilor, al tehnologiilor de recoltare, al cooperarii stiintifice, al biotehnologiilor si nanotehnologiilor, precum si in ceea ce priveste marketingul produselor agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, ambasadorul a subliniat ca exista investitori interesati sa dezvolte afaceri in domeniul agricol in Romania, avand in vedere orientarea Iranului catre activitati agricole extrateritoriale.  
 
La randul sau, ministrul Achim Irimescu a explicat, ca studiind cifrele privind exportul pe care Romania il are cu Iranul, se constata o valoare redusa a acestora – pentru primele noua luni din 2015 acestea s-au ridicat la 1,57 milioane de euro.
 
De aceea, ministrul a intarit ideea ca este nevoie de a dezvolta colaborarea privind schimburile comerciale de produse agroalimentare. Avand in vedere ca din partea Iranului exista interes pentru carnea de bovine si ovine din Romania, ministrul a sugerat ambasadorlui sa identifice cateva produse care ar fi de interes pentru tara sa si sa se consulte apoi cu specialistii din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in vederea gasirii de solutii concrete pentru a intensifica schimburile comerciale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016