Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai puteti cere banii pentru bovine in zone defavorizate doar pana pe 21 septembrie

mai-puteti-cere-banii-pentru-bovine-in-zone-defavorizate-doar-pana-pe-21-septembrie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) aminteste potentialilor beneficiari ca termenul limita de depunere a cererii de plata aferenta anului 2012, in cadrul "Schemei de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de vita din zonele defavorizate" este 21 septembrie.


Potrivit APIA, de acest sprijin comunitar pot beneficia producatorii agricoli constituiti potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 44/2008 - crescatori de vaci de lapte si/sau de bivolite de lapte si/sau de taurine din rase de carne si/sau metisii cu rase de carne.

Citeste aici cat este subventia la bovine pentru zona defavorizata
Solicitantul trebuie sa depuna o singura cerere pentru toate exploatatiile detinute (cu cod de la ANSVSA), la centrul judetean APIA pe a carui raza teritoriala se afla exploatatia cu cel mai mare numar de animale.

APIA precizeaza ca pune la dispozitia beneficiarilor cereri pretiparite cu efectivul de animale detinut in exploatatie si cu incadrarea pentru fiecare categorie, efectiv inscris in Registrul National al Exploatatiilor (RNE).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Valoarea ajutorului financiar specific se calculeaza anual, in lei, la cursul euro-leu stabilit de Banca Centrala Europeana la ultima cotatie a lunii septembrie, care este publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, pentru un plafon maxim de 30.000.000 euro.

Cuantumul ajutorului specific se calculeaza de catre APIA, dupa finalizarea verificarilor administrative si la fata locului, prin raportarea plafonului maxim la efectivul de capete eligibile din toate categoriile.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016