Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Medalie de aur in Franta pentru Tamaioasa Romaneasca Domeniul Coroanei Segarcea

medalie-de-aur-in-franta-pentru-tamaioasa-romaneasca-domeniul-coroanei-segarcea

Vinul romanesc a fost premiat la competiria internationala Muscats du Monde 2014, din Franta.


Inca o recunoastere a calitatii vinurilor romanesti la o competitie internationala, de aceasta data, fiind vorba de prestigiosul concurs Muscats du Monde 2014, desfasurat zilele trecute in Franta.
 
La concurs  au participat vinuri din 23 de ţari, printre care si Romania, iar  expertii au degustat peste 230 de mostre, fiind in final recompensate cu medalii de aur 25 de vinuri, in vreme ce medaliile de argint au ajuns la 48 de vinuri. Vinurile tarii gazda, considerata  patria Muscatului, au primit cinci medalii de aur si 21 de argint, iar trei vinuri frantuzesti au intrat in top zece.
 
Printre cele 25 de soiuri medaliate cu aur s-a numarat si Tamaioasa Romaneasca 2013 – Domeniul Coroanei Segarcea, in timp ce Tamaioasa Romaneasca Zestrea 2011 – Murfatlar a primit medalia de argint la aceeasi competitie.
 
Podgoria de la Segarcea, de unde provine tamaioasa medaliata cu aur este administrata de Mihai Anghel, care s-a lansat in afaceri cu vinuri din 2002. Acesta a cumparat vechea crama a Casei Regale de la Segarcea şi a reinventat marca Domeniul Coroanei Segarcea, recunoscuta astazi in intreaga tara. Anghel a inlocuit la Segarcea 300 de hectare de vie si a facut investitii totale de 30 de milioane de euro, din fonduri proprii dar si europene. Cele 300 de hectare plantate cu vita-de vie ii aduc omului de afaceri anual doua milioane de sticle de vin, produsul fiind clasat pe segmentul superior.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Tamaioasa Romaneasca este un soi provenit in urma cu 2000 de ani din sudul Greciei, din care se obtin vinuri albe cu nuante intre galben auriu si chihlimbariu, aromate si de regula dulci. Strugurii din care se face acest vin acumuleaza in mod uzual 240-260 grame pe litru de zaharuri. Aceste vinuri au o aroma bogata de flori de tei si de salcam, iar prin invechire la sticla, vinul capata o aroma de fagure de miere, spun specialistii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016