Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

METRO a crescut cu 30 la suta oferta pentru legumele si fructele romanesti

metro-a-crescut-cu-30-la-suta-oferta-pentru-legumele-si-fructele-romanesti

Odata cu aceasata crestere, pe rafturile retailerului vor putea fi gasite produse noi, precum fructele de padure, ciupercile si broccoli, numarul total de sortimente de legume si fructe autohtone ajungand la 45.


In urma cu doi ani, retailerul Metro Cash and Carry a lansat programul „De-ale noastre”, considerat primul program destinat sustinerii micilor producatori locali de legume, initiat de un mare retailer din Romania. Aproximativ 200 de agricultori din regiunea Poiana Mare si imprejurimi sunt, indirect, furnizorii Metro, iar legumele si fructele rezultate din program sunt comercializate in reţeaua de magazine din toata tara, sub marca “De-ale noastre”. Investitia in acest proiect ajunge la jumatate de milion de euro.
 
Recent, Metro a anuntat ca va continua sa investeasca in acest program, crescand cu 30 la suta oferta de legume si fructe autohtone. „Continuam sa investim in acest program care aduce beneficii atat producatorilor de fructe si legume, cat si clientilor si consumatorilor care se pot bucura astfel, de gustul si mirosul autentice al produselor de origine controlata, obtinute prin tehnici traditionale de cultivare. Avem alaturi de noi parteneri din 33 de localitati, din noua judete ale tarii, si ii sprijinim sa practice o agricultura sustenabila, sa se dezvolte si sa contribuie, in acest mod, si la dezvoltarea comunitatilor locale”, a declarat Gilles Roudy, directorul generalal  Metro Cash and Carry Romania.
 
Fructele si legumele comercializate in cadrul programului  sunt urmarite cu atentie, din momentul semanatului si pana in momentul in care acestea ajung pe rafturile magazinelor. Astfel, se asigura trasabilitatea sau originea lor controlata, o garantie a sigurantei alimentare si a calitatii lor superioare. Informatii referitoare la originea acestora, metodele de producţie folosite sau perioada de recoltare sunt disponibile la raft.
 
Cele peste 45 de sortimente de fructe si legume sunt disponibile in reteaua magazinelor Metro, in intervalul mai-decembrie 2014, perioada de varf,cu cele mai multe produse disponibile la raft, fiind iunie-septembrie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
 
 Divizia de vanzari a Metro Group, Metro Cash and Carry este reprezentata in 28 tari cu peste 750 de magazine.  In Romania, Metro a a realizat vanzari de 977 de milioane de euro in 2013 si un profit net de 15,2 milioane de euro, potrivit datelor raportate la Ministerul Finantelor. Metro Cash & Carry  a intrat in Romania in 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti. Astazi, reteaua numara 32 de magazine in 24 de orase.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016