Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii spune ca mitingul din Piata Victoriei a fost politizat

ministerul-agriculturii-spune-ca-mitingul-din-piata-victoriei-a-fost-politizat

Ministerul Agriculturii a comunicat miercuri, cu privire la mitingul din Piata Victoriei, ca LAPAR si HOLSTEIN RO nu actioneaza in numele fermierilor pe care ar trebui sa-i reprezinte, ci in numele unor interese pur politice, specificand ca in ciuda bugetului mic agricultorii au avut sustinere.


"Din pacate, atat LAPAR cat si HOLSTEIN RO nu actioneaza in numele fermierilor pe care ar trebui sa-i reprezinte, ci in numele unor interese pur politice. De altfel, Costel Caras este pres edintele HOLSTEIN RO, dar si presedintele unui partid politic, ceea ce devalideaza intreaga actiune organizata astazi. Elocvent este faptul ca protestul poarta aceeasi denumire ca si motiunea simpla depusa in Parlament de catre ARD", se arata in comunicatul transmis miercuri de MADR.

Potrivit unui document transmis miercuri de Ministerul Agriculturii, SAPS + CNDP a beneficiat in 2012 de o cres tere procentuala de 16,2%, de la 133,07 euro in 2011 la 154,66 euro. De asemenea, ajutorul de minimis a fost de 100 lei/ha in acest an (in 2011 nu s-a acordat), CNDP pentru bovine a crescut cu 21,9% in 2012, de la 410 lei/cap la 500 lei/cap, iar pentru bunastarea pasarilor s-a dat cu 11,3% mai mult, de la 388,7 milioane lei in 2011 la 432,895 milioane lei in acest an.

in ceea ce priveste bunastarea pentru porcine, in acest an s-a alocat 85 milioane lei pe trimestru, fata de 75,4 milioane lei pe trimestru in 2011.

Sprijinul pentru bivolita de lapte a fost in acest an de 187,5 euro/cap (in 2011 nu s-a acordat), iar pentru taurine din rasa de carne a fost de 300 euro/cap (in 2011 nu s-a acordat).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Totodata, MADR precizeaza ca in acest an s-au acordat despagubiri pentru inghet de 8,1 milioane lei, iar ajutorul de stat pentru producatorii de cartofi a fost de 7,457 milioane lei, in 2011 niciuna dintre cele doua mentionate nebeneficiind de vreun sprijin material.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016