Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii, acuzat ca a umblat in scripte

ministrul-agriculturii-acuzat-ca-a-umblat-in-scripte

Dimitrie Musca, fermier din Curtici, judetul Arad, il acuza pe ministrul agriculturii ca a "umflat" cifrele referitoare la productia de grau a acestui an. In opinia sa, scaderea preturilor la grau a fost o consecinta a cifrelor mari raportate de Minister.


"As vrea sa-ntreb un singur lucru; ministrul Agriculturii a spus ca am facut 7.200.000 de tone de grau. Asta inseamna si peste doua milioane de hectare. De ce la APIA, pentru grau, este declarata doar suprafata de un milion si jumatate de hectare ? Este o „umflatura" a domnului ministru si este o mare prostie ce face acest domn. Un zootehnist nu poate sa-si dea cu parerea despre aceste culturi, pentru ca nu este meseria lui. Dar a venit cu aceste gogosi umflate, lumea il mai si crede si urmarea a fost ca s-a dat cu preturile de pamant (...) Or fi fost un pic peste 6 milioane de tone productie, iar ministrul a mai „umflat" cu un milion de tone. si va spun de ce; pentru ca nu iese suprafata! Cum isi poate permite un om al guvernului sa spuna aceasta prostie?", a spus Dimitrie Musca, producator agricol, potrivit B1TV care citeaza Cotidianul.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a prezentat la inceputul acestei luni productiile de cereale recoltate in 2013, comparativ cu anii precedenti. Potrivit acestor date, Romania a obtinut o productie de 7.296.827 tone de grau, cu o medie la hectar de 3,47 tone.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


(foto: Agerpres)
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016