Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii sustine oportunitatea incheierii unui nou acord cu FMI

ministrul-agriculturii-sustine-oportunitatea-incheierii-unui-nou-acord-cu-fmi

Acesta spune ca doar asa vor putea asigurate finantari ieftine anul viitor, in conditiile in care bugetul va fi supus unor presiuni, fiind an electoral.


Ministrul Daniel Constantin a declarat zilele acestea ca se numara printre sustinatorii incheierii de catre Romania a unui nou acord cu FMI, in conditiile in care anul viitor va fi an electoral , iar bugetul va fi suspus unor mari presiuni.
 
„Nu sunt un avocat al negocierilor sau al acordurilor cu Fondul Monetar International, dar avem nevoie, intr-un an electoral, de indicatori si de o imagine foarte buna in exterior pentru imprumuturile pe care va trebui sa le facem pentru prelungirea datoriei vechi pe care o are Romania, nu catre FMI, ci datoria publica a Romaniei. Deci, ca sa ne imprumutam ieftin, va trebui sa avem un acord, nu de imprumut, dar un acord cu FMI care sa ne dea aceasta abilitate”, a declarat acesta, conform Agerpres.
 
Ministrul Agriculturii a mai declarat ca varianta incheierii unui nou acord cu FMI a fost discutata deja si in cadrul coalitiei de la guvernare, acesta fiind si motivul pentru care punerea in aplicare a prevederilor din noul Cod fiscal a fost amanata pana la inceputul lui 2017.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Nu s-a schimbat nimic in Codul Fiscal. Sunt aceleasi masuri, doar ca o parte din ele nu mai intra in vigoare de la ianuarie 2016, ci de la 1 ianuarie 2017. A fost o chestiune de siguranta pe care a vrut sa o ia coalitia de guvernare, sa ne asiguram ca nu vom probleme in anul 2016, care este extrem de sensibil din toate punctele de vedere. Romania se pregateste, dincolo de anul electoral, de un an in care presiunea pe buget va fi imensa”, a mai precizat ministrul.
 
 Dintre factorii care vor pune presiune pe buget anul viitor, Constantin a mentionat dublarea alocatiilor pentru copii, care inseamna 800 de milioane de lei, reducerea TVA cu patru puncte procentuale intr-un singur an si ultimele transe pe care statul le are de platit catre cei din aparatul public, care au dat in judecata Guvernul din cauza masurilor din 2010.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016