Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul agriculturii: ‚Incepem sa platim subventiile la motorina’

ministrul-agriculturii-incepem-sa-platim-subventiile-la-motorina

Potrivit declaratiilor facute de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin, de astazi, 3 octombrie, ar trebui sa inceapa acordarea subventiilor la motorina.


Acesta a sustinut miercuri seara, intr-o emisiune televizata ca „de maine (joi, 3 octombrie n.r.) dam drumul la Hotararea de Guvern si incepem sa platim subventiile la motorina”.
El a mai adaugat in legatura cu impozitul pe care trebuie sa il plateasca micii producatori de alcool, ca acesta functioneaza, insa nu la nivelul asteptarilor initiale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
„Trebuie sa recunoastem, pentru ca acesta este si motivul pentru care la inceputul anului am venit cu acest impozit mult contestat de toti, vizavi de cei care plateau doi la suta pentru productia pe care o vindeau. Platind doi la suta din ceea ce produceau, nu declarau la stat productia pe care o faceau si ca urmare nu se incasa nimic. Pe acest tip de impozit nu stiu cat vom incasa in acest an, dar cu siguranta, in 2014 vor veni si beneficiile acestui tip de impozitare pentru ca, daca pana acum pe un hectar de grau care se vindea, cel care declara in mod corect platea 217 lei impozit pe hectar, acum acest tip de impozit pe care l-am introdus, ca norma de venit, acesta plateste doar 97 de lei, iar in cei 97 de lei, acea persoana fizica care plateste este asigurata si la bugetul asigurarilor de sanatate. Sunt niste venituri in plus pe care le incaseaza Casa de Asigurari de Sanatate”, a mai precizat Daniel Constantin.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016