Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Daniel Constantin, multumit de vechiul PNDR si dezamagit de Programul Operational pentru Pescuit

ministrul-daniel-constantin-multumit-de-vechiul-pndr-si-dezamagit-de-programul-operational-pentru-pescuit

Seful MADR si-a facut zilele acestea bilantul intregului mandat, urmand a fi inlocuit de ministrul noului guvern condus de Dacian Ciolos.


Ministrul Daniel Constantin a declarat ca fondurile europene atrase in trei ani si sase luni, respectiv din mai 2012 si pana in noiembrie 2015, perioada in care s-a desfasurat mandatul sau la conducerea MADR, au depasit opt miliarde de euro, atat ca plati directe, cat si pe fonduri de investitii.
 
„Am preluat PNDR 2007-2013 cu un grad de absorbtie de 44,5% si il predam cu un grad de 90,35%. In cifre absolute, a crescut absorbtia de la 3,6 miliarde de euro la 7,3 miliarde de euro. Sigur ca mai sunt multe de facut, sigur ca mi-as fi dorit sa avem o absorbtie de 100%, dar au fost anumite probleme pe care le-am enuntat si in trecut vizavi de capacitatea de cofinantare a celor care au castigat proiectele in 2010 si 2011 si, din pacate, nu au putut sa le duca la indeplinire”, a declarat acesta la momentul bilantului intregii activitati.
 
Ministrul a subliniat ca unul dintre regretele sale se leaga de Programul Operational de Pescuit, unde, chiar daca s-au facut progrese din mai 2012, nu s-a reusit decat o absorbtie de 58%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Nu vreau sa uit de Programul Operational de Pescuit, care, chiar daca a avut o alocare ceva mai mica, a fost un program pe care l-am gasit aproape suspendat in 2012 si cu un grad de absorbtie de 21,6%, respectiv 55 de milioane de euro. Este unul din regretele pe care le am ca nu am reusit sa crestem mai mult decat atat. Totusi, vizavi de situatia pe care am gasit-o, a crescut absorbtia la 58%, respectiv 150 de milioane de euro care au fost atrase” a mai precizat acesta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016