Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Daniel Constantin promite facilitati fiscale pentru cooperative

ministrul-daniel-constantin-promite-facilitati-fiscale-pentru-cooperative

In acest sens, se poarta deja negocieri intre MADR si Ministerul de Finante.


Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat in cursul acestei sapatamani ca intre ministerul pe care il conduce si Ministerul de Finante se poarta discutii privind posibilitatea de a introduce facilitati fiscale pentru cooperative.
 
In acelasi timp, se poarta discuţii cu Banca de Dezvoltare, care va fi infiintata in perioada urmatoare, pentru introducerea unor pachete de finantare mult mai avantajoase pentru cooperative.
 
„Avem o mare problema cu creditarea si exemplul cel mai bun este dat de PNDR 2013. Am reziliat contracte de peste 800 milioane de euro pentru ca beneficiarii nu au putut sa inceapa investitia neavand capacitate de cofinantare. Bancile, si aici am avut o mare suparare cu bancile, de aceea am introdus si institutiile financiare nebancare incepand cu noul Program, au dat scrisori de confort care nu s-au transformat in contracte de credit. Lucram acum la doua lucruri in special pentru cooperative si grupuri de producatori: facilitati fiscale, si suntem in discuţii cu Ministerul de Finante. Al doilea lucru tot pentru cooperative in special: pachete de creditare, pe care impreuna cu mediul bancar vrem sa le aducem pe piata, astfel incat sa ii ajutam pe cei care sunt constituiti in cooperative sa aiba o dobanda mai buna, o perioada de gratie mai buna, o perioada de rambursare ceva mai indelungata si alte lucruri pe care putem sa le obtinem in negocierile pe care le avem cu bancile”, a declarat ministrul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In acelasi timp, secretarul de stat in cadrul MADR, George Turtoi, spune ca se discuta scutirea de la plata impozitului pe norma de venit pentru persoanele fizice care comercializeaza productia prin cooperativa, eliminarea platii impozitului pe terenul agricol pentru cei care lucreaza terenul in comun in cooperativa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016