Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi sanctiuni „de sezon” aplicate de inspectorii ANSVSA

noi-sanctiuni-de-sezon-aplicate-de-inspectorii-ansvsa

Controalele au fost efectuate in colaborare cu politistii si au vizat in special pescariile, macelariile si magazinele alimentare in care se vand produse specifice sarbatorilor pascale.


In perioada 21 — 25.04.2016, inspectori din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti au efectuat 175 de verificari in unitati supuse controlului sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, inclusiv control oficial (conform Ordinelor nr. 64/2007 si 113/2008), evaluari in vederea inregistrarii/autorizarii sanitare veterinare etc., raportat la programele si tematicile proprii specifice sau urmare unor sesizari primite.
 
De asemenea, au fost eliberate certificate sanitare veterinare, in vederea neutralizarii, la cerere, pentru 38.159,5 kilograme de produse alimentare. Au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare de 12.000 lei si patru avertismente, informeaza DSVSA Bucuresti.
 
Potrivit unui comunicat al institutiei, in punctul final de import aflat pe teritoriul municipiului Bucuresti, au fost efectuate 44 de controale asupra transporturilor de legume, fructe, produse zaharoase provenite din import, inspectorii prelevand doua probe in vederea analizarii reziduurilor de pesticide.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, impreuna cu reprezentanti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au fost verificate 14 unitati (pescarii, macelarii, magazine alimentare), inspectorii Directiei Sanitare Veterinare aplicand trei sanctiuni contraventionale, in valoare de 4.600 de lei, trei avertismente si au dispus termen pentru remedierea neconformitatilor la trei unitati si a fost retrasa de la comercializare in vederea neutralizarii, cantitatea de 165 de kilograme de peste, 20 de kilograme de carne de miel si pasare.
 
Principalele deficiente constatate vizeaza incalcarea normelor sanitare veterinare privind manipularea produselor alimentare, etichetare necorespunzatoare etc.
 
In cadrul punctului de sacrificare miei, organizat temporar de Directia Piete si Gestionare Activitati Comerciale Sector 4, in Piata Aparatorii Patriei, au fost sacrificati 421 miei, in perioada 20 — 24 aprilie 2016, asigurandu-se asistenta sanitara veterinara, prin personal de specialitate — medici veterinari, pe toata durata de functionare.
 
In cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor au fost receptionate 44 probe din produse alimentare, in vederea testarii microbiologice, fizico-chimice, reziduurilor de pesticide si micotoxinelor, dupa caz. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016