Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi specificatii pe etichetele produselor vegetale congelate

noi-specificatii-pe-etichetele-produselor-vegetale-congelate

Acestea ar putea contine recomandarea ca aceste produse sa fie preparate termic inaintea consumului, propunerea venind in teleconferinta organizata de Comisia Europeana pe tema produselor congelate Greenyard.


Potrivit unui comunicat al Autoritaţii Naţionale Sanitare Veterinare si pentru Siguranţa Alimentelor, in scurt timp, Comisia Europeana urmeaza sa transmita o informare pe acest subiect, care va cuprinde recomandari pentru fi difuzate catre consumatorii din toate statele membre.
 
„In urma discuţiilor, s-a propus ca pentru viitor sa se mentioneze pe etichetele acestui tip de produse recomandarea ca acestea sa fie preparate termic, inainte de a fi consumate (Listeria monocytogenes se distrugere prin tratare termica - fierbere)”, precizeaza ANSVSA.
 
Teleconferinta a fost organizata de Comisia Europeana cu toate statele membre, pentru a discuta aspecte legate de gestionarea situatiei generate de prezenta Listeria monocytogenes in porumbul congelat produs de compania Greenyard din Ungaria şi, posibil, in alte produse de origine vegetala congelate ale acestei firme.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

S-a reiterat necesitatea ca autoritatile competente din statele membre sa continue monitorizarea procedurilor de retragere a produselor companiei Greenyard din Ungaria.
 
„ANSVSA monitorizeaza in continuare procedurile de retragere şi rechemare ale firmelor distribuitoare si a celor care comercializeaza produsele congelate, incluse pe lista de distributie comunicata”, mentioneaza comunicatul citat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016