Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O inventie romaneasca ar putea reda agriculturii 600.000 de hectare

o-inventie-romaneasca-ar-putea-reda-agriculturii-600000-de-hectare

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, in parteneriat cu SC Oilfest Company, un seminar de prezentare a unei solutii romanesti cu aplicabilitate in decontaminarea solurilor si apelor poluate cu hidrocarburi.


Reprezentantul societatii a prezentat un produs brevetat pentru captarea si eliminarea reziduurilor petroliere din sol si mediile lichide (apa dulce, apa sarata). Acesta elimina facil si complet contaminarea mediului inconjurator provocata de derivatii hidrocarburilor, ca si necesitatea colectarii si depozitarii pe termen lung a reziduurilor poluante, operatiuni foarte costisitoare.

"Nu avem voie sa lasam gunoiul copiilor nostri si trebuie sa refacem echilibrul natural (...) Noul produs al cercetarii romanesti, Oilfest, are o gama foarte larga de aplicatii si cuprinde domenii cheie precum: agricultura, industria petrochimica, transporturile navale si terestre etc. Numai in Romania, cu Oilfest ar putea fi redate agriculturii circa 600.000 ha de pamant infestat, care valoreaza circa 60 miliarde euro (...) De asemenea, ar putea fi ecologizate 24 de lacuri infestate, aflate langa rafinarii, evaluate la 400 milioane euro, conform unei analize facute de Institutul National de Statistica", spune inventatorul roman al produsului, Mihai Borceanu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


El considera ca a sosit vremea ca Romania sa isi reia locul de frunte in topul tarilor furnizoare de specialisti in domeniul petrolier.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016