Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua alocare de 121 de milioane de lei pentru sistemul antigrindina

o-noua-alocare-de-121-de-milioane-de-lei-pentru-sistemul-antigrindina

Programul de realizare a Sistemului naţional antigrindina si de crestere a precipitatiilor a parcurs pana acum 17 etape anuale de dezvoltare.


Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, obiectivele si finantarea etapei a XVIII-a 2017 a Programului de realizare a Sistemului national antigrindina si de crestere a precipitatiilor pentru perioada 2010-2024, fondurile aprobate pentru acest an ridicandu-se la 121 milioane lei.
 
Obiectivele etapei a XVIII-a 2017 a Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindina şi de crestere a precipitatiilor vizeaza, printre altele, realizarea de studii, proiecte tehnice, executie lucrari, achizitie echipamente si dotari pentru „Dezvoltarea capabilitatii combaterii caderilor de grindina, coordonarea integrata a siguranţei spatiului aerian si extinderea domeniilor de activitate pentru interventii active in atmosfera si aplicatii in agricultura a Centrului Zonal de Coordonare Moldova si a Unitatii de Combatere a Caderilor de grindina Moldova 1 Iasi cu grupurile de combatere din structura”, realizarea de studii, proiecte, executie lucrari, achizitie echipamente si dotari pentru Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 2 Vrancea, pentru Centrul Zonal de coordonare Transilvania-Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Mures, pentru Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Timis si pentru „Dezvoltarea capabilitatii de combatere a caderilor de grindina a Unitatii Pilot de Combatere a Caderilor de Grindina Prahova”.
 
De asemenea, se urmareste realizarea de studii, proiecte tehnice, executie lucrari, achizitie echipamente si dotari pentru unitatile de combatere a caderilor de grindina Oltenia şi Maramures, dar si realizarea unui studiu privind conceptia de elaborare si/sau achizitie si implementare a tehnologiei de crestere/uniformizare a precipitatiilor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 Totodata, programul vizeaza si realizarea de programe experimentale prin experimente locale de mica amploare pentru cresterea/uniformizarea precipitatiilor in regiunile Banat, vestul Olteniei, sud-estul si nord-estul Romaniei, dar si realizarea de studii privind conceptia de sistem si strategii de dezvoltare a sistemului si a unitatilor din structura.
 
Etapa din acest an a Programului va beneficia de fonduri in suma de 121 milioane lei, din care 100 milioane de lei credite de angajament şi 21 milioane de lei credite bugetare. Fondurile sunt asigurate prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale pe anul 2017.
 
Programul de realizare a Sistemului national antigrindina si de crestere a precipitatiilor a parcurs pana acum 17 etape anuale de dezvoltare. Sistemul are rol de preventie si asigura protectia culturilor agricole valoroase si a comunitatilor din zonele de interventie, fata de pagubele provocate de caderile de grindina.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016