Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de accesare a fondurilor europene pentru investitorii din mai multe localitati iesene

oportunitati-de-accesare-a-fondurilor-europene-pentru-investitorii-din-mai-multe-localitati-iesene

Asociatia Grupul de Actiune Locala (GAL) Colinele Iasilor, autorizata de Autoritatea de Management a PNDR pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a teritoriului, invita potentialii beneficiari din comunele Barnova, Ciurea, Dagata, Grajduri, Ipatele, Mironeasa, Mogosesti, Scanteia, Scheia, Tansa, Tibana, Tibanesti (din judetul Iasi) si Pancesti (din judetul Neamt) la sesiunea de depunere a proiectelor, din perioada 4 septembrie - 4 octombrie 2013.


Beneficiarii eligibili pot sa depuna proiecte in cadrul urmatoarelor masuri:

41.322- Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale (Sesiune 1, apel 3)
- Buget disponibil: 161.887 Euro
- Suma maxima nerambursabila pe proiect: 161.887 Euro
- Contributie proprie: 0%
- Nr. estimativ de proiecte: 1

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Beneficiari eligibili sunt reprezentanti de autoritatile locale (comune), asociatii de dezvoltare intercomunitare prin operatorii regionali pentru investitiile in infrastructura de apa/apa uzata, comunele prin beneficiarii lor legali conform legislatiei nationale in vigoare, asociatiile de dezvoltare intracomunitare realizate intre doua sau mai multe comune infiintate conform legislatiei nationale in vigoare. De asemenea, pot sa depuna proiecte in cadrul acestei masuri ONG-uri, asezaminte culturale si institutii de cult definite conform legislatiei nationale in vigoare, precum si persoanele fizice si juridice care detin in proprietate sau administreaza obiective de patrimoniu cultural/natural de interes local si care aplica pentru componenta c.

421- Implementarea proiectelor de cooperare (Sesiune 1, apel 2)
- Buget disponibil: 20.000 Euro
- Suma maxima nerambursabila pe proiect: 15.000 Euro
- Contributie proprie: 15%
- Nr. Estimativ de proiecte: 2

Beneficiari eligibili sunt grupurile de actiune locala.

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociatiei GAL Colinele Iasilor din comuna Ciurea, sat Ciurea, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 15:00.

Valoarea minima nerambursabila a unui proiect este 5000 Euro, in vreme ce valoarea maxima (finantare nerambursabila + contributie privata) in cadrul GAL este de 400.000 euro.

foto: Primaria Barnova
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016