Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitatile de finantare europene prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, promovate in tara

oportunitatile-de-finantare-europeneprin-programul-operational-pentru-pescuit-si-afaceri-maritime-promovate-in-tara

Autoritatea de Management a reiterat faptul ca este determinata sa ofere sprijin si consiliere potentialilor beneficiari in a depune proiecte viabile si a invitat pe toti cei interesati sa transmita ideile de proiect pentru a fi analizate in vederea stabilirii unei posibile eligibilita.


Reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au continuat actiunile de promovare a oportunitatilor de finantare europene  prin organizarea unor noi intalniri de lucru la Timisoara si la Craiova.
 
La aceste evenimente au participat alaturi de conducerea MADR si  experti ai DGP AM POPAM, peste 70 de persoane - reprezentanti ai mediului universitar, ai firmelor de consultanta, ai filialelor regionale ale Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura, ai primariilor, pescari  precum si potentiali beneficiari.
 
In cadrul acestor evenimente, directorul general Ciceronis Cumpanaşoiu a subliniat importanta valorificarii oportunitatilor de finantare oferite prin POPAM si a amintit de posibilitatea utilizarii facilitatilor puse la dispozitia potentialilor beneficiari cum ar fi aportul in natura, avansul si plata la factura.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Au fost prezentate, cu detalii si exemple, masurile referitoare la infrastructura pescareasca (modernizarea porturilor pentru activitati pescaresti, modernizarea locurilor de debarcare, infiintarea/modernizarea adaposturilor pescaresti), diversificarea veniturilor, (investitii la bord, turismul pentru pescuit cu undita, restaurante cu specific pescaresc, etc), acvacultura (investitii productive in acvacultura, inovare, servicii de consiliere pentru fermele de acvacultura, masuri pentru sanatatea si bunastarea animalelor), stimularea comercializarii si prelucrarii (planuri de productie si comercializare, masuri de marketing, prelucrarea produselor pescaresti si de acvacultura).
 
 Totodata, expertii DGP AM POPAM au raspuns cu exemple concrete la intrebarile adresate de participanti, au clarificat aspecte specificate in Ghidurile solicitantului (obligativitatea certificatului de urbanism, autorizatii de constructie, formarea profesionala a specialistilor din domeniu, etc) si au discutat cu potentialii beneficiari elemente punctuale referitoare la ideile de proiecte ale acestora (crearea unui centru de diagnoza in ihtiopatologie, crearea unei ferme de raci, etc.).
 
Autoritatea de Management  a  reiterat faptul ca  este determinata sa ofere sprijin si consiliere potentialilor beneficiari in a depune proiecte viabile si a invitat pe toti cei interesati sa transmita  ideile de proiect pentru a fi analizate in vederea stabilirii unei posibile eligibilitati – formularul sintetic de prezentare a ideilor de proiect, intitulat „Formular de intentie de depunere a unei cereri de finantare”.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016