Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Optimismul fermierilor e impartasit si de reprezentantii transportatorilor navali

optimismul-fermierilor-e-impartasit-si-de-reprezentantii-transportatorilor-navali

Daniel Georgescu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile, spune ca recolta de grau care se anunta buna in tarile din regiune va contribui din plin la cresterea traficului de marfuri catre terminalul de cereale din portul Constanta.


"Se anunta recolte bune la grau si rapita; vor fi cantitati mai mari de cereale la export", spune acesta, care se asteapta la cantitati mai mari de cereale cu pana la 40% venite din Ungaria si Serbia.

Singura problema care le-ar putea da batai de cap transportatorilor este seceta anuntat pentru lunile urmatoare, care ar putea determina scaderea adancimii Dunarii sub cotele de navigatie.

In luna februarie a acestui an, peste 200 de participanti din Romania si Ungaria au sarbatorit la Budapesta "Ziua Portului Constanta". Au mai participat la eveniment reprezentantii unor firme din Austria, Germania si Serbia, interesati sa faca schimb de experienta, pentru optimizarea transportului de marfuri pe Dunare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit statisticilor oficiale, traficul total de marfuri cu Ungaria a fost in anul 2012 de 3.160.863 tone, in crestere cu 86% fata de 2011, din care traficul fluvial a fost de 2.058.398 tone (+71%), iar traficul maritim a fost de 1.102.465 tone (+121%). Cele mai semnificative cresteri au fost inregistrate la cereale 1.890.943 tone (+127%), combustibili minerali solizi 961.961 tone (+54%), minereuri de fier, deseuri de fier si otel 82.579 tone (+14%).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016