Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizatorii au anuntat data celei de-a 12-a editii a Vinvest

organizatorii-au-anuntat-data-celei-de-a-12-a-editii-a-vinvest

Targul va avea loc la Timisoara, cu o saptamana inaintea Pastelui.


Salonul International de Vinuri isi va deschide pentru a 12-a oara portile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis in perioada 3-5 aprilie 2015, cu o saptamana inaintea Sarbatorilor Pascale ortodoxe.
 
Evenimentul atrage in fiecare an peste 300 specialisti din domeniul vitivinicol, producatori si distribuitori de vin, utilaje de vinificatie, accesorii de vin si material saditor, oenologi, somelieri si experti degustatori, edituri dedicate literaturii de specialitate.
 „Pe langa producatorii de vin, in acest an ne dorim sa revina la Timişoara in numar cat mai mare producatorii si distribuitorii de utilaje si vita de vie, avand in vedere ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a lansat Programul National de Sprijin al Romaniei in sectorul vitivinicol 2014-2018. Programul cuprinde normele metodologice privind conditiile de punere in aplicare a masurii de restructurare/reconversie a plantatiilor viticole”, sustin organizatorii intr-un comunicat de presa.
 
Tot in acest an va fi sarbatorita si cea de-a 10-a editie a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest, in perioada 1-2 aprilie 2015, organizat in parteneriat cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania - singura autoritate indreptatita sa jurizeze concursuri nationale in domeniu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pasionatii de turism viticol vor avea posibilitatea sa descopere oferta oenoturistica a cramelor, ce cuprinde centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate si spatii de cazare, toate intr-un peisaj de o frumusete desavarsita.

„Timisoara poate fi numita pe drept cuvant Capitala Vinului. Argumentul forte sunt cei 12 ani in care am organizat cu perseverenta Vinvest-ul. Acest lucru se datoreaza in intregime specialistilor din domeniu si jurnalistilor care au sustinut evenimentul, precum si numarului mare de vizitatori care au achizitionat cu entuziasm produsele expozantilor. Noi, in calitate de organizatori, declaram deschisa sarbatoarea dedicata orasului care ne gazduieste si va invitam la Timisoara cu ocazia Salonului International de Vinuri”, a declarat Lucia Pirvu, expert degustator.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016