Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Performanta functionarilor de la APIA va fi testata printr-un sistem special de evaluare

performanta-functionarilor-de-la-apia-va-fi-testata-printr-un-sistem-special-de-evaluare

Sistemul urmeaza sa fie implementat incepand cu 1 ianuarie 2015 si va fi aplicabil in cazul toturor functionarilor care gestioneaza fonduri europene.


Conform unei declaratii facute ieri de ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, Romania va aplica incepand de anul viitor un sistem de evaluare a performantei functionarilor implicati in sistemul de gestionare a fondurilor europene.
 
„De la 1 ianuarie 2015 vom aplica un sistem de evaluare a performantei functionarilor implicati in sistemul de gestionare a fondurilor europene. Doar acele persoane care performeaza la locul de munca vor primi, in continuare, majorarea salariala asigurata de Uniunea Europeana pentru functionarii din sistemul de gestionare a fondurilor UE”, a precizat ministrul.
Aceasta masura a fost convenita in cadrul intalnirii pe care Teodorovici a avut-o ieri la Bruxelles cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Cei doi au stabilit, de asemenea, ca Programul Operational Asistenta Tehnica 2007 - 2013 va fi modificat pentru ca Romania sa poata solicita Comisiei Europene rambursarea tuturor cheltuielilor efectuate pentru plata functionarilor implicati in sistemul de implementare a fondurilor europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Teodorovici si Cretu au discutat si despre rata de absorbtie a fondurilor europene, respectiv despre inceperea utilizarii fondurilor europene alocate Romaniei pentru perioada de programare 2014 - 2020.

„Am discutat ce mai avem de facut noi, Romania, in actualul cadru financiar pentru a avea o rata de absorbtie cat mai mare la finalul perioadei de programare 2007 - 2013, adica in decembrie 2015. Acum rata de absorbtie curenta a fondurilor structurale si de coeziune a ajuns la aproximativ 44 la suta. Cred ca Romania va atinge o rata de absorbţie de 80 la suta la sfarsitul anului 2015, nivelul actual reprezentand un argument in plus in acest sens. In ceea ce priveste inceperea atragerii fondurilor alocate pentru perioada de programare 2014 - 2020, Romania va insista in a lansa primele apeluri de proiecte inca din luna noiembrie a acestui an”, a precizat Teodorovici.

Totodata, Teodorovici a avut intrevederi cu reprezentanti ai Directiei Generale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune, mai precis cu Michel Servoz, director general, si cu Francisco Merchan Cantos, director in cadrul Directiei de Audit si Control.

Discutiile cu acestia au vizat Programul Operational Capital Uman 2014 - 2020, care are o alocare financiara de 4,22 miliarde de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016