Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ponta: Dupa 25 de ani incepem sa castigam pariul cu agricultura

ponta-dupa-25-de-ani-incepem-sa-castigam-pariul-cu-agricultura

Premierul Victor Ponta si-a prezentat luni viziunea optimista pe care o are asupra progresului inregistrat de agricultura autohtona. Potrivit sefului Executivului, pariul cu agricultura incepe sa fie castigat.


“Pot sa spun si sper sa nu exagerez ca dupa 25 de ani in sfarsit incepem sa castigam pariul cu agricultura. Si in sfarsit nu mai avem prea multe hectare nelucrate, oamenii primesc banii la timp, subvențiile si toate celelalte drepturi pe care le obțin. Incepem sa avem o agricultura performanta si faptul ca dupa 20 si ceva de ani Romania a importat mai puține alimente decat a exportat e un semn foarte bun si anul acesta va fi in acelasi sens. Si cel mai important lucru este faptul ca cei care muncesc si traiesc din agricultura, din zootehnie, incep sa nu mai munceasca degeaba sau sa aduca bani  de acasa”, a afirmat premierul Victor Ponta, la finalul unei vizite de lucru la Agritim Fetesti, societate agricola ce cultiva cereale si plante tehnice pe circa 3.600 de hectare.

Ponta a discutat despre situatii agriculturii si la finele saptamanii trecute, in cadrul unei emisiuni la televiziunea publica, unde a admis ca, alaturi de domeniul energetic, agricultura are nevoie de sprijin pe mai multe paliere, respectiv sprijin in situatiile dificile, gen seceta, acordarea subventiilor la timp si reglementarea relatiilor internationale in vedere desfacerii productiei agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In opinia sa, Romania a avut dintotdeauna si inca mai are tot ce este necesar pentru o agricultura preformanta, „mai putin mintea si dorinta” pentru a realiza asa ceva. „Avem slava Domnului, ne-a dat Dumnezeu si pamant si apa, ne-a dat si oameni care stiu sa lucreze si sa nu folosim aceste daruri de la Dumnezeu e o uriasa greseala. Am spus, Agricultura, ca si Energia, sunt doua domenii fundamentale fara de care oamenii nu pot sa traiasca. Ne trebuie mancare, ne trebuie caldura sau curent electric. Si am pornit un program pe care acum il avem in desfasurare, niciun program nu da roade intr-un singur an, trebuie avuta o continuitate. Si am spus: hai sa vedem de ce are nevoie agricultura. In primul rand are nevoie, si mi-a zis domnul ministru de la inceput, are nevoie cand sunt situatii dificile, cum in 2012, cum am preluat guvernarea, a fost seceta, si primul lucru pe care l-am facut am alocat 100 de milioane ca sa-i ajutam pe cei mai afectati de seceta. Are nevoie sa primeasca subventiile la timp si nu reusea singur domnul ministru sa-i convinga pe cei de la Finante. Si am spus: hai sa dam banii cand au nevoie oamenii, nu-i lasam din banii lor, pe care nu prea ii au, sa faca lucrarile dupa care le dam noi mai tarziu”, a declarat Victor Ponta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016