Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele Asociatiei Romane a Carnii a vorbit despre efectele reducerii TVA

presedintele-asociatiei-romane-a-carnii-a-vorbit-despre-efectele-reducerii-tva

In opinia lui Radu Timis, scaderea cotei generale de TVA de la 24% la 20%, operata la 1 ianuarie 2016, a insemnat noi ajustari ale preturilor in industria alimentara, dar chiar si in aceste conditii, pentru multi romani alimentele sunt prea scumpe.


Printr-un comunicat de presa remis recent, presedintele Asociatiei romane a Carnii, Radu Timis isi exprima opiniile in legatura cu efectele pe care le-a avut pe piata produselor agroalimentare decizia de reducere a TVA.
 
Acesta spune ca incepand din ianuarie 2016, preturile au continuat tendinta de scadere, pentru ca o serie de cheltuieli care intrau in costurile de productie ale preparatelor din carne si care inca erau taxate cu 24% TVA, au scazut la randul lor.
 
Radu Timis spune ca, in ciuda acestor reduceri, multi romani inca nu isi perimit sa isi achizitioneze din magazine toate alimentele necesare. „Suntem constienti ca pentru multi romani, din pacate, pretul alimentelor este inca mare in comparatie cu veniturile. Tocmai de aceea sustinem ca reducerea fiscalitatii, dublata de intensificarea activitatii de control, vor conduce la cresterea prosperitasii romanilor in doua feluri: prin reduceri de pret la raft si prin venituri bugetare crescute, rezultate din scaderea evaziunii fiscale, venituri ce ii pot ajuta pe cei mai saraci dintre concetatenii nostri”, precizeaza Radu Timis in comunicat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acesta a mai spus ca dupa scaderea TVA la 20%,  in sectorul de preparate din carne, toti producatorii din Asociatia Romana a Carnii au operat reduceri semnificative de pret, de multe ori cu un procent mai mare decat ar fi rezultat matematic din scaderea TVA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016