Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pretul carnii in Romania, printre cele mai scazute din Europa

pretul-carnii-in-romania-printre-cele-mai-scazute-din-europa

Conform datelor Eurostat, preturile la carne sunt cu 41,1% sub media din Uniunea Europeana.


Danemarca a avut in anul 2016 cele mai mari preturi la carne din randul statelor membre ale Uniunii Europene, cu aproape 40% mai mari decat media din UE, la polul opus cele mai mici preturi la carne din UE fiind in Polonia, cu 47% mai mici decat media europeana, urmata de Bulgaria, cu 44% mai mici decat media, si Romania, unde preturile la carne sunt cu 41,1% sub media din UE.
 
Alte state membre unde preturile la carne sunt semnificativ mai mari decat media din UE sunt Austria, cu 37% peste medie, Suedia, cu 34,5% peste medie, si Franta, 31,1% peste medie.
 
Daca sunt luate in calcul toate tarile din Europa, nu numai statele membre UE, cele mai mari preturi la carne sunt in Elvetia, cu 157% peste media din UE, iar cele mai mici sunt in continuare in Polonia, mai mici chiar decat in Albania sau Macedonia.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Un studiu publicat anterior a confirmat ca Elvetia are cele mai mari preturi la carne din lume, 49,68 de dolari pentru un kilogram de carne de vita, cu aproape 150% peste media globala.
 
Pe de alta parte, un muncitor necalificat din Elvetia trebuie sa munceasca doar 3,1 ore pentru a putea cumpara un kilogram de carne, in timp ce un indonezian trebuie sa munceasca 23,6 ore pentru a cumpara un kilogram de carne de vita, chiar daca in aceasta tara asiatica un kilogram de carne de vita costa 9,01 dolari. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016