Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorii din industria alimentara amana cu doua saptamani protestul de la Ministerul Mediului

producatorii-din-industria-alimentara-amana-cu-doua-saptamani-protestul-de-la-ministerul-mediului

Actiunea trebuia sa aiba loc marti, 9 februarie, iar decizia de amanare a fost luata dupa ce reprezentantii guvernului au dat asigurari ca vor revizui prevedereile legii privind reciclarea ambalajelor, care i-a nemultumit pe producatori.


Marti, 9 februarie, era programat un amplu protest la Ministerul Mediului organizat de federatiile producatorilor dein industria alimentara, nemultumiti de prevederile legii reciclarii deseului care ii obliga sa achite cate doi lei pentru fiecare kilogram de deseuri nerecuperate.
 
Cu o zi inaintea protestului,  reprezentantii Pro Agro au anuntat insa ca actiunea se amana cu doua saptamani, in urma promisiunilor venite de le guvern privind revizuirea prevedereilor respectivei legi si operarea unor schimbari.
 
„In cadrul discutiilor avute luni cu reprezentantii autoritatilor a fost agreata constituirea unui grup de lucru care sa aiba ca obiectiv elaborarea unui proiect legislativ aplicabil anului 2016, acceptand propunerea de instituire a unei ecotaxe, diferita in functie de materialul ambalajului, aplicata la cantitatea pusa in piata de catre operatorii economici, platibila direct catre Administratia Fondului pentru Mediu” este mesajul transmir de preprezentantii federatiei producatorilor din industria alimentara.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, in ceea ce priveste obligatiile de plata aferente anului 2015, transferate abuziv in sarcina operatorilor economici ce pun pe piata produse ambalate, desi responsabilitatea reala apartinea organismelor de transfer a responsabilitatii, viceprim-ministrul, Costin Borc, a propus infiintarea in regim de urgenta a unui grup de lucru coordonat de Ministerul Finantelor Publice impreuna cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.
 
Reprezentantii Federatiei subliniaza ca in cazul in care reprezentantii Guvernului nu se vor tine de cuvant, vor organiza un protest de mari dimensiuni menit sa atraga atentia asupra neonorarii angajamentelor asumate si asupra riscurilor economice si sociale majore, scumpiri dramatice ale produselor, diminuarea incasarilor bugetare, disparitia a zeci de mii de locuri de munca. La acel miting ar urma sa participe salariatii din societatile direct afectate de noua legislatie, au adaugat reprezentantii Pro Agro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016