Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul de fructe Domeniile Ostrov se asteapta la o recolta cu 80% mai bogata fata de anul trecut

producatorul-de-fructe-domeniile-ostrov-se-asteapta-la-o-recolta-cu-80-mai-bogata-fata-de-anul-trecut

In 2013, Doemniile Ostrov isi estimeaza o crestere a productiei cu peste 80 %, cu o cifra de afaceri de 9 milioane de lei fata de 5 milioane cat a fost in 2012, potrivit unui comunicat de presa al companiei.


Pe langa productia de vinuri, compania mai produce si fructe, fiind un producator important la nivel national. De pe o suprafata de 400 de hectare, cea mai mare recolta de fructe a fost la cais, aproximativ 50%.Podgoriile Ostrov se intind pe o suprafata de 1300 de hectare.
 
„Pentru 2013 estimam ca productia va ajunge la aproape 6000 de tone de fructe, in special caise, piersici si prune, in crestere substantiala fata de productia de anul trecut. Prognoza noastra se bazeaza pe investitiile realizate in ultimii ani, in tehnologiile moderne de productie si in sistemele de irigare si fertilizare. In acest moment nu mai avem nici o suprafata de pomi fructiferi neirigata”, a sustinut Oana Belu, actionar Domeniile Ostrov.
 
Compania detine o suprafata de livada de 400 de hectare, din care 318 sunt pe rod, iar restul sunt in proces de plantare, urmand sa intre pe rod in anii urmatori. Din suprafata cu pomi fructiferi pe rod, 155 de hectare sunt caisi, 84 de hectare ciresi, iar restul piersici, nectarini, pruni, visini si nuci. Pentru cirese, la cele 84 de hectare cultivate, se estimeaza o productie de 15 tone/hectar, pentru 2013.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Aproximativ 70% din productia de fructe a companiei merge la export.
„Principalele tari in care exportam fructele produse in livezile de la Domeniile Ostrov, sunt Rusia si tarile ex-sovietice, Germania, Cehia sau Austria. Lucram asiduu sa ne extindem si catre alte piete europene. Pe mesele romanilor ajung acum circa 30% din productia de fructe a Domeniilor Ostrov, insa in ultimul an cererea pentru fructele autohtone a crescut mult peste estimat”, a adaugat Oana Belu.







Sursa foto: www.sxc.hu
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016