Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul de lactate Covalact imparte dividende de 5,5 milioane de euro

producatorul-de-lactate-covalact-imparte-dividende-de-55-milioane-de-euro

Dividentele vor fi distribuite in perioada urmatoare , reprezentand 92 la suta din valoarea profitului net raportat anul trecut.


Producatorul de lactate Covalact, controlat de fondul american de investitii SigmaBleyzer, va distribui in perioada urmatoare dividende in valoare de aproape 5,5 milioane de lei, reprezentand 92% din valoarea profitului net raportat anul trecut, conform unui document din Monitorul Oficial.
 
Restul profitului se va directiona catre rezerva legala si alte repartizari prevazute de lege - scutirea de la plata a profitului reinvestit. Anul trecut, compania a revenit pe profit dupa cinci ani pe pierdere, producatorul raportand o cifra de afaceri de 199 milioane de lei, in creştere cu 28% faţa de anul precedent.
 
Anul 2015 a adus crestere pentru majoritatea jucatorilor din piata lactatelor, reducerea TVA la alimente de la 24% la 9% fiind principalul motor al avansului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Covalact are o istorie de peste 40 de ani in productia de lactate si a fost achizitionata in 2007 de fondul american de investitii SigmaBleyzer. Din grupul Covalact mai face parte si firma Lactate Harghita, care a fost achizitionata de fondul american un an mai tarziu.
 
SigmaBleyzer detine 95% din actiunile Covalact. Clasata pe locul al saptelea intre cei mai mari procesatori de lapte din Romania dupa cifra de afaceri, compania are doua unitati de producţie a lactatelor in Sfantu Gheorghe si Miercurea-Ciuc, conform ultimelor date.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016