Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsele romanesti protejate la nivel european, promovate la Sarbatoarea Gustului

produsele-romanesti-protejate-la-nivel-european-promovate-la-sarbatoarea-gustului

Editia din acest an a festivalului a avut ca tema combaterea risipei alimentare


Festivalul Sarbatoarea Gustului din Romania, ce are ca motto „Bun pentru gust, bun pentru sanatate, bun pentru planeta”, a avut loc pe 17 noiembrie in cadrul evenimentului „Black Sea Food Summit”.
 
Ajuns la cea de-a saptea editie, festivalul a avut ca tema reducerea risipei alimentare, iar invitatul de onoare a fost Arash Derambarsh, consilier municipal de Courbevoie, initiatorul proiectului de lege contra risipei alimentare din Franta.
 
Evenimentul a avut loc in cadrul targului Romhotel, in Sala Sadoveanu, pavilion C4 – C5 la Romexpo, iar conferinta „Black Sea Food Summit” se desfasoara sub patronajul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, al Ministerului Mediului, Padurilor si Apelor si al Autoritatii Nationale pentru Turism.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul festivalului, organizatorii au oferit un spaţiu expozitional Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in vederea promovarii sistemelor de calitate europene. Astfel, produsele pentru care Romania a obtinut protectie la nivel european – Magiun de Prune Topoloveni, Telemea de Ibaneşti si Salam de Sibiu -  s-au regasit regasit la Sarbatoarea Gustului, editia 2016.
 
Sarbatoarea Gustului este un festivalul gastronomic, educativ, cultural, profesional ce impartaseste valorile economiei circulare in Romania, propunandu-si educarea gustului in randul tuturor consumatorilor si cu precadere in randul copiilor si al parintilor, printr-o campanie cu scop educativ desfasurata in scoli, prin informarea si transparenta pedagogica asupra produselor, originii lor, a modului de productie si a trasabilitatii acestora si prin promovarea unui comportament eco-responsabil.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016