Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Realocarea cotelor de zahar va oferi stabilitate cultivatorilor romani de sfecla

realocarea-cotelor-de-zahar-va-oferi-stabilitate-cultivatorilor-romani-de-sfecla

Europarlamentarul roman Viorica Dancila saluta aprobarea Ordinului nr.707/24.07.2013 al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale privind repartizarea cotei de productie de zahar din sfecla de zahar, incepand cu anul de comercializare 2013-2014, pentru societatile comerciale acreditate producatoare de zahar.


“Aceasta masura va duce cu siguranta la salvarea fermierilor si suprafetelor agricole prin realocarea legitima, legala si in conformitate cu realitatile din teritoriu si normele europene a cotei de productie a zaharului”, considera europarlamentarul PSD. 

Oficialul roman este de parere ca realocarea cotei de zahar creeaza o stabilitate in randul cultivatorilor romani. Acestia vor avea posibilitatea valorificarii productiei, a aplicarii rotatiei culturilor dar si a dotarii cu echipamente conform tehnologiei specifice.

De asemenea, prevederile Regulamentului CE nr. 1234/2007 statul membru atribuie cota de zahar pentru fiecare societate acreditata, iar in conformitate cu art. 60 alin. 2 din Regulament, statele membre pot efectua transferuri de cote intre intreprinderi luand in considerare interesul fiecareia dintre partile implicate, in special, al producatorilor de sfecla de zahar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


“Emiterea acestui ordin este, cu atat mai important, cu cat exista riscul ca proasta gestionare a cotelor de productie sa scoata tara noastra de pe piata producatorilor de zahar si sa fi dus la falimentul industriei de profil.  Romania ar fi riscat sa iasa de pe piata statelor producatoare de zahar din sfecla de zahar. Mai mult, piata interna ar fi fost nevoita sa se  aprovizioneze doar cu produse importate, iar aceasta situatie ar fi dus cu siguranta la falimentul catorva mii de producatori”, crede Viorica Dancila.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016