Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Recomandari de la ANSVSA pentru prevenirea toxinfectiilor alimentare

recomandari-de-la-ansvsa-pentru-prevenirea-toxinfectiilor-alimentare

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor recomanda populatiei ca, in perioadele cu temperaturi ridicate, sa acorde o mai mare atentie modului in care pastreaza sau prepara alimentele si a locurilor de unde acestea sunt cumparate.



Consumatorilor li se recomanda sa cumpere produse alimentare numai din locuri sau spatii inregistrate sau autorizate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, pentru ca le ofera garantia unor produse sigure, care sunt controlate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor si care sunt depozitate in conditii corespunzatoare de temperatura si igiena.
 
De asemenea, fiecare Directie Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor se va asigura ca, la nivelul fiecarui judet si al municipiului Bucuresti, agentii economici vor respecta evitarea expunerii la vanzare a produselor de origine animala in locuri si spatii care nu asigura temperaturi adecvate si conditii de igiena corespunzatoare;

 
Inspectorii sanitar-veterinari or verifica conditiile de manipulare, depozitare si transport ale produselor de origine animala in toate unitatile autorizate sau inregistrate sanitar veterinar; vor confisca, denatura si distruge produsele de origine animala alterate sau depreciate pe timpul transportului, distributiei, depozitarii sau comercializarii si vor interzice comercializarea si punerea in consum a carnurilor care nu au fost inspectate, stampilate si certificate sanitar veterinar.
 
Consumatorii pot sesiza autoritatile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor asupra oricaror abateri din domeniul sigurantei alimentelor, apeland gratuit numarul de telefon — 0800 826 787. 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Recomandari de la ANSVSA pentru prevenirea toxinfectiilor alimentare
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe:

clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Producatori de goji

Intrebare: Exista vreo asociatie a producatorilor de goji pe zona Oradea? Sau vreun cultivator care mi-ar putea invata cum sa infiintez o astfel de cultura?

Raspuns: Detin o cultura de goji si pot sa va ajut sa va infiintati si dvs o cultura ! Este o planta foarte r... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii

Ultima ora

Newsletter gratuit
Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017".



Forum
mihai spune: Așa să fie de data asta ,poate avem noroc !!!Sper să intre la toată lumea .Eu nu am primit nimic pe 2016 .Va salut o zi buna.
22-Feb-2017 13:01:19
Raspunde la intrebare
mihai spune: restantelepe 2015 nu mai zice nimeni nimic?
22-Feb-2017 11:23:25
Raspunde la intrebare
Fermier spune: Anunțați cine primește primi bani sau i vrăjeală .
22-Feb-2017 09:12:23
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

Produse chimice utilizate in sectorul agricol pentru combaterea daunatorilor. Contin ingrediente bi ...

Ingrasamant chimic obtinut prin incalzire puternica a fosfatilor naturali care contine 24-27% P ca o ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 

Raport Special GRATUIT

Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Cele mai bune afaceri de inceput de an 2017" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau sa primesc revista de Agricultura